İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yılı Beykoz’da coşkuyla kutlandı

12-03-2024 1072 Yorum yok. Yorum Ekle

İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 103. yılı, Halide Edip İlkokulu Öğrencilerinin hazırladığı programla kutlandı.


Soğuksu Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen programa Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Garnizon Komutanı Tuğamiral Eren Günay, Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Doç. Dr. Barış Duman, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Daire Müdürleri, Muhtarlar, Okul Müdürleri ve çok sayıda Veli katılım gösterdi.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini bildiren konuşmayı, Halide Edip İlkokulu Müdürü Kani Kadı yaptı.

 

Okul Müdürü Kani Kadı’nın konuşmasının ardından, Halide Edip İlkokulu Öğretmenleri Ufuk Aymaz, Reyhan Çilo, Osman Elbüken, Ozan Yüksel, Sinan Keskin, Kadriye Taşan, Zübeyde Demir, Dilek Tekin, Nilüfer Özbek, İnci Dede ile Müdür Yardımcıları Nurgül Öztürk ve Mensur Coşkun koordinesinde Öğrenciler; “İstiklal Yazılırken Anadolu”, “İstiklal Marşı Sunumu”, “Küfe adlı tiyatro oyunu”, “Koro Ay Yıldızlı Bayrağım” ve “Korkma” isimli oratoryoyu sergilediler.

 

Programın sonunda, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında; şiir, resim ve İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmalarında birinci olan Beyza Gül Aksoy, Elif Azra Toprak ve Rabia Somuncu’ya ödüllerini, Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Garnizon Komutanı Tuğamiral Eren Günay ve Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Doç. Dr. Barış Duman takdim etti.

 

İlçe yerel basınından sadece Doğuş Haber’in takip ettiği program hatıra fotoğrafı çekimi sonrası sona erdi. 



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


12-03-2024 1072 Yorum yok. Yorum Ekle