Yusuf Kesici “Yeniden Kavacık” dedi

29-02-2024 1326 Yorum yok. Yorum Ekle

Geçmiş dönem Kavacık Mahallesi Muhtarlığı ve Kavacık Spor Kulübü Başkanlığı görevini yürüten, Beykoz’un renkli kişiliği Yusuf Kesici, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yeniden Kavacık Mahallesi Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı.


Kavacık Kuru Fasülyeci  Ender Usta’da Muhtarlık Azaları ile birlikte kahvaltılı ortamda yerel basını ağırlayan Kavacık Mahallesi Muhtar Adayı Yusuf Kesici, davetini kırmayarak adaylık açıklamasına katılan Beykoz yerel basınına teşekkür ederek sözlerine başladı.


Kesici “Malumunuz olduğu üzere, 31 Mart’ta yapılacak muhtarlık seçimlerinde yeniden Kavacık Muhtarı olmak için adaylığımı açıkladım. Adaylığımı açıkladıktan sonra bir takım asılsız iddiaların kulağıma gelmesi üzerine, kamuoyunu aydınlatmak,  kötü niyetli kişilerin oyunlarını bozmak için bu açıklamayı yapmak ihtiyacı hissettim.
 

Kavacık Spor Kulübü Derneği başkanlığını yürüttüğüm dönemde, haksız ve hukuka aykırı şekilde başkanlıktan ayrılmama neden olan olaylara karşı Dernek üyelerimizin yaklaşık 4/5 inin imzalı desteklerini de arkama alarak Kavacık Spor Kulübü Derneği’ne karşı dava açtım. Beykoz 1. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde görülen 2017/707 E. Sayılı davada taleplerim iddialarım kabul görerek ve ayrılmama neden olan olaylarda ve sonrasında kulüpte yapılan usulsüz işlemler mahkemece tespit edilerek, aynı mahkemece dernek üyesi 2 arkadaşım ile birlikte kulübe kayyum olarak atandım. Ve bu karar her türlü itiraz yollarından istinaftan, Yargıtay aşamalarından geçerek onaylandı, kesinleşti.
 

Yani sayın mahkemece Kavacık Spor Kulübü Derneği‘ni temsil etmek ve haklarını korumak üzere görevlendirildim. Hal böyle iken hakkımda asılsız iddialar da bulunulmasını şaşkınlıkla karşılamaktayım. Bu iddiaları ortaya atanların amacı tamamen, muhtarlık yolunda beni engelleme çabalarından başka bir şey değildir.
 

Alnım açık, ortada T.C. mahkemesince verilen karar varken mahkemece dahi kulübü temsil yetkisi, haklarını koruma yetkisinin tarafıma verilmesi uygun görülmüş iken bunlara itibar etmek mümkün değil ise de sevgili Kavacık mahallesi sakinleri nezdinde acaba uyandırılmasını önlemek için bu açıklamaları yapmaktayım.
 

Bu arada belirtmek isterim ki, kayyum heyetinin yasaya uygun taleplerine rağmen, kanunen verilen görevin yapılabilmesi için kulübün defter ve belgelerinin teslim edilmemesi nedeni ile mahkeme kararı ve kolluk kuvvetleri vasıtası ile alınabilen bu defter ve kayıtlar üzerinde konusunda uzman bilirkişilerce yapılan incelemelerde sayısız hukuka aykırı iş ve işlemler tespit edilmiştir ki bunlar için ayrıca yasal yollara başvurulacaktır. Şu aşamada özellikle kişisel verilerin korunması kanununu da dikkate alarak yargıya intikal edecek olaylar hakkında detaylı bilgi vermekten kaçınmaktayım. Teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
 

Kavacık Mahallesi Muhtar Adayı Yusuf Kesici, konuşmasının hemen ardından Azaları Abdullah Yümsel, Serkan Korkmaz, Hülya Güler, Neriman Yılmaz, Yılmaz Şahin, Volkan Vardar, Murat Yıldız ve Onur Kaya ile Danışma Heyeti olarak kendisine destek veren Uğur Telcioğlu, Osman Telcioğlu’na söz verdi.
 

Azaları ve danışma heyetine söz verdikten sonra Kesici, kendisine destek olmak için toplantıya katılarak 542 ada ile ilgili bilgilendirme yapması için sözü mahalle sakini Hayrettin Şit’e verdi.
 
Konuşmaların ardından Kavacık Mahallesi Muhtar Adayı Yusuf Kesici yerel basının sorularını da cevapladı.
 
Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


29-02-2024 1326 Yorum yok. Yorum Ekle

ÖĞRETMEN OLMAK

30-11-2025 Yorum yok. 561
Ozan Derviş

Asıl Olanı Görüyor ve Duyuyor muyuz?

30-11-2025 Yorum yok. 751
Neyir Erkan Şişman

Yeşile Tutunmak

30-11-2025 Yorum yok. 578
Erdal Uzuner

BEYKOZUN DERELERİ

30-11-2025 Yorum yok. 527
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

BİR GARİP ORHAN VELİ

30-11-2025 Yorum yok. 469
Cüneyt Pulant

Beykozlulara...

30-11-2025 Yorum yok. 597
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

HERŞEY TAMAM DA KIRAÇ MI SORUN OLDU...

30-11-2025 Yorum yok. 526
Hacı Arıcı

MENFAATSİZ SAF VEFALI YÜREKLER

30-11-2025 Yorum yok. 421
Asım Özdemir

Huzur Toplantısı

07-11-2025 Yorum yok. 961
Asiye Çakır

İNSAN İNSANA…

30-05-2025 Yorum yok. 4877
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 5594