Başkan Aydın Ankara’da Temaslarda Bulundu

08-02-2024 674 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı ve Adayı Murat Aydın, Ankara’da Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile TBMM Amiri, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ı makamlarında ziyaret etti.


Gerçekleştirdiği ziyaretlerini Başkan Yardımcıları Fatih sağlam ve Engin Köklü’nün katılımıyla gerçekleştiren Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, ziyaretlerini sosyal medya hesabından paylaştı.


Paylaşımlarında Başkan Aydın “Beykoz’umuzun tarım potansiyelinin farkındayız! Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana bu potansiyeli daha da ortaya çıkaracak projeler hayata geçiriyoruz. Ankara ziyaretimizde, yeni dönemde kent tarımı alanında gerçekleştirmeyi planladığımız hedeflerimizi ve Beykoz’umuza dair güncel konuları istişare etmek üzere Tarım ve Orman Bakanımız Sn. İbrahim Yumaklı’yla bir araya geldik. Nazik kabulleri için kendisine teşekkür ediyorum”


Bazı temaslarda bulunmak üzere Ankara’dayız. Yeni dönemde mecliste TBMM Amiri olarak görev yapan İstanbul Milletvekilimiz Hasan TURAN’ı ziyaret ettik. Meclis çalışmalarında kendisine başarı ve kolaylıklar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.


 




08-02-2024 674 Yorum yok. Yorum Ekle