Beykozlu Sanatçı Sevtap Çapan’a “Yılın En İyi Yazarı” Ödülü

04-02-2024 588 Yorum yok. Yorum Ekle

Gerek Beykoz’da gerekse ülke genelinde gerçekleştirdiği sanatsal çalışmalarıyla göz dolduran Beykozlu sanatçı Sevtap Çapan, İstanbul Şişli Tiyatrosu’nun düzenlediği Altın Başarı Ödülleri gecesinde “Yılın En İyi Yazarı” ödülünü aldı.


Yazar Sevtap Çapan, yayınladığı kitaplarının yanı sıra, tiyatro sanatçılığı, dizi ve sinema oyunculuğu da yaparken, üstlendiği misyonuyla Beykoz’un dışa açılan penceresi haline gelmekte.

  

Gerçekleşen ödül töreni sonrası sosyal medya hesabında paylaşım yapan Çapan, paylaşımında şu sözlere yer verdi; “Yılın En İyi Yazarı ödülüne beni layık gören "Altın Başarı Ödülleri" Şişli Tiyatrosunda sahiplerini buldu. Sayın Cengizhan Kaya ve ekibine ve elbette kitaplarımı okuyarak bu değerlendirmeyi yapmış olan değerli jüri üyelerine teşekkür ediyorum. Bu, ödülümü daha da önemli kılıyor.

Bu gece yanımda olan, başarılarımı benimle kucaklayan biricik eşim Murat Batıkan Avcı canım kıymetlim, basın danışmanım, dostum Mine Alpan ve Sosyal Medya Uzmanlığının yanı sıra bebeğimiz Gülfer Işık 'a da yürekten teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 


Beykoz Doğuş Haber Ailesi olarak Beykozlu yazar Sevtap Çapan’a çalışmalarında başarılar diliyoruz.





04-02-2024 588 Yorum yok. Yorum Ekle