Giresunlular Derneği, Karalahana ve Mısır Ekmeği’ni Beykoz’da Buluşturdu

24-12-2023 902 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykozlu Giresunlular Derneği, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Karalahana Çorbası ve Mısır Ekmeği ikram ettikleri etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.


Hayrullah Usta’nın Dernek Başkanlığını yaptığı Beykozlu Giresunlular Derneği, merkezi Soğuksu Mahallesi’nde bulunan Giresun Kemerli Köyü Derneği bahçesinde, binlerce Beykozluya karalahana çorbası ve mısır ekmeği ikram etti.

 

Etkinliğe Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki, Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı İlkay Yücel, 31 Mart 2024 CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayları Akif Hamzacebi, Feyzi Ünal, Yücel Akdemir, Hüseyin Ünal, Deva Partisi Beykoz Belediye Başkan Aday adayı Şenol Korkmaz, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda Beykozlu katıldı.

 

Irak’ın kuzeyinde Şehit olan Askerlerimiz için okunan Kuran-ı Kerim tilaveti sonrası, Beykozlu Giresunlular Derneği Başkanı Hayrullah Usta katılımcılara hitap etti.

 

Başkan Usta, tüm misafirlerini selamlayarak başladığı konuşmasında, her yıl geleneksel olarak Kavacık’ta ki dernek merkezlerinde gerçekleştirdikleri, Karalahana ve Mısır Ekmeği ikramı etkinliklerini bu yıl Soğuksu’da Kemerli Köyü Derneği’nde gerçekleştirdiklerini belirterek katılan herkese teşekkür edip, Şehit olan Mehmetçiklere yüce Allahtan rahmet diledi.

 

Konuşmasının ardından Başkan Usta, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan ile tencereden karalahana çorbası doldurarak Beykozlulara ikram ettiler.

 

Çok sayıda Beykozlunun ilgi gösterdiği programda gün boyu ikramlar sürdü.

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


24-12-2023 902 Yorum yok. Yorum Ekle