BEŞPINAR KÖYÜNDE ÇAMURCU VE YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

11-12-2022 1507 Yorum yok. Yorum Ekle

Ordu İli Mesudiye İlçesi Beşpınar Köyü Derneği olağan genel kurulunu gerçekleştirdi, mevcut Başkan Halim Çamurcu ve Yönetimi güven tazeledi.

 

Beykoz’da bulunan Ordu ili Mesudiye İlçesi köy Dernekleri arasında en aktif çalışan ve gurbette bulunan köylülerine sıla hasreti çektirmemek ve köylerinden de kopmamaları adına yaptığı başarılı etkinlikleriyle bilinen, Beşpınar Köyü Derneği’nin olağan genel kurulu Şahinkaya’da ki dernek lokalinde gerçekleşti.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan, Divan Başkanlığını Mesudiye toplumunun yakından tanıdığı Fazlı Coşkun’un yaptığı Beşpınar Köyü Derneği olağan genel kurulunda gündem maddeleri sırasıyla itina ile işlendi.

 

Köy Muhtarı Cemal Bayraktar genel kurul üyelerine verdiği bilgilendirmede dernek yönetimi ile birlikte köye yapılan hizmetlerden bahsederek, köylülerin ve dernek yönetimine teşekkür etti.

 

Dernek Başkanı Halim Çamurcu ve Yönetimi’nin derneğin faaliyetlerini akıcı bir sunumla üyelerine sunmaları sonrası seçimlere geçildi.

 

Seçimlere geçildiğinde, yeni dönemde Başkanlığı başka bir Beşpınar Köylü hemşerisine devretmek istediğini belirten Başkan Halim Çamurcu’ya karşı genel kurul üyeleri, Dernek Başkanı Çumurcu ve Yönetimi’nin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Çamurcu ve mevcut Yönetimin yeni dönemde de görevlerine devam etmesini istediler.

 

Genel Kurul Üyelerinin ısrarını geri çevirmeyen Dernek Başkanı Halim Çamurcu ve Yönetimi Derneğin yeni dönemde de Yönetimine seçildiler.

 

Beşpınar Köyü Derneği’nin yeni yönetimi şu şekilde;

Başkan: Halim Çamurcu

Başkan Yardımcısı: Dursun Çamurcu, Ahmet Şahin

Genel Sekreter: Nadir Çamurcu

Muhasip: Mevlüt Çamurcu

Üyeler: İbrahim Çamurcu, Fatma Çamurcu

 

Doğuş Haber Gazetesi olarak olağan genel kurulda güven tazeleyen, Başkan Halim Çamurcu ve yeni yönetimi tebrik ediyor, yeni çalışma dönemlerinde de başarılar diliyoruz.



Fotoğraf Galerisi


11-12-2022 1507 Yorum yok. Yorum Ekle