Beykoz’da Özel Eğitime “Bende Varım Derneği’nden” Özel Destek Devam Ediyor

29-11-2022 1372 Yorum yok. Yorum Ekle

Özel eğitim alanında Beykoz genelindeki okullarda gerçekleştirdiği özel çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Bende Varım Derneği, Yenimahalle Mehmet Emin Pulatkonak Ortaokulu’na iki adet Özel Eğitim Sınıfı kazandırdı.

 

Başkanlığını Aşkım Maden Ataselim’in yaptığı Beykoz’un en eski Engelli Derneği, Beykoz Eğitimde Psikolojik Hizmetler ve Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği (Bende Varım Derneği) Yönetimi, Av. Birsen Taştan ve eşi Seyfettin Taştan’ın sponsorluğunda Mehmet Emin Pulatkonak Ortaokulu’na Merhum Mecit Taştan ve Merhum Hasan Özdemir adına iki adet Özel Eğitim Sınıfı kazandırdılar.

 

Özel Eğitim sınıflarının açılışına Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Durak Demirel, Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki ve Yönetimi, İYİ Parti Beykoz İlçe Yönetimi, Sosyal Güvenlik Kurumu Beykoz Müdürü Ferda Özkalender, Beykoz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Selim Safi, Fenerbahçe Spor Kulübü başta olmak üzere birçok Kulüpte Teknik Direktörlük yapan Aykut Kocaman, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katılım gösterdi.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinliğin açılışını Mehmet Emin Pulatkonak Ortaokulu Müdürü Erdinç Kızılkaya yaptı. Kızılkaya, konuşmasında özel eğitimde materyal ve fiziki ortamın önemine değinerek okullarına iki adet özel eğitim sınıfı kazandıran Bende Varım Derneği Başkanı Aşkım Maden Ataselim ve sınıfların sponsorları Birsen&Seyfettin Taştan’a teşekkür etti.

 

Okul Müdürü Erdinç Kızılkaya’nın ardından Bende Varım Derneği Başkanı Aşkım Maden Ataselim’de selamlama konuşması yaparak Bende Varım Derneği olarak Beykoz’da ki okullara hayırseverler vasıtasıyla birçok özel eğitim sınıfı kazandırdıklarını ve bunun yegane unsurunun da ekip çalışması olduğunu belirterek, başta sınıfın sponsorları olan Birsen&Seyfettin Taştan çifti olmak üzere açılışa katılan herkesi Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli şahsında selamlayarak sözlerine son verdi.

 

Dernek Başkanı Aşkım Maden Ataselim’in akabinde özel eğitim sınıfının sponsorlarından Av. Birsen Taştan’da duygularını dile getirdi. Taştan, eşi Seyfettin Yıldırım’ın selamlarını ileterek açılış programına birlikte katılacaklarını fakat Seyfettin Yıldırım’ın iş yerinde çıkan yangın sonucu kendisinin gelemediğini belirterek, geçtiğimiz yaz ayında yine Bende Varım Derneği vasıtası ile Çavuşbaşı’nda yaptırdıkları Özel Eğitim Sınıfı’nın açılışında her yıl bir sınıf sözü verdiklerini ama bu yıl iki sınıf birden yaptırdıklarını belirterek, kardeşi Murat Özdemir ile birlikte babaları Hasan Özdemir ve eşi Seyfettin Taştan ile birlikte de babaları Mecit Taştan adına sınıfları yaptırarak öğrencilerin hizmetine sunduklarını belirtti.

 

Sponsor Birsen Taştan’ın konuşması sonrası Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli’de Bende Varım Derneği ile Beykoz’da sayısız Özel Eğitim Sınıfı açılışı gerçekleştirdiklerini belirterek Dernek Başkanı Aşkım Maden Ataselim ve Yönetimi ile Taştan Ailesini tebrik etti.

 

Konuşmasının ardından Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli özel eğitim sınıfının bağışçısı Av. Birsen Taştan’a Teşekkür Belgesi ve plaket takdim ederken, Birsen Taştan’ın eşi Seyfettin Taştan’ın plaket ve teşekkür belgesini de Teknik Direktör Aykut Kocaman’a verdi.

 

Kaymakam Çiçekli’nin ardından Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Durak Demirel’de Bende Varım Derneği Başkanı Aşkım Maden Ataselim’e Teşekkür Belgesi ve plaket takdim etti.

 

Plaket töreni sonrası Özel Eğitim Sınıfları Öğrencileri Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli, Birsen&Seyfettin Taştan, Okul Müdürü Erdinç Kızılkaya ve Dernek Başkanı Aşkım Maden Ataselim adına hazırladıkları hediyeleri kendilerine armağan etti.

 

Her iki sınıfında açılış kurdelalarının kesimi sonrası Öğretmenler Odası’na hazırlanan kokteyle geçildi. Açılış programını ilçe yerel basınından sadece Doğuş Haber takip etti.




Fotoğraf Galerisi


29-11-2022 1372 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 486
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787