Beykoz’da Ramazan Çok Güzel

09-04-2022 1292 Yorum yok. Yorum Ekle

Rahmet ve bereketiyle toplumu kuşatan Ramazan Ayı Beykoz’da her yıl olduğu gibi on bir ayın sultanına yaraşır güzellikte sosyal dayanışma çalışmalarıyla birlik ve beraberlik içinde yaşanıyor.


Beykoz Belediyesi, Ramazan Ayı’nın manevi atmosferine uygun olarak ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ikramı, 45 mahallede pide dağıtımı, taksi ve dolmuş duraklarına iftar yemeği ve hastane önü çorba ikramıyla toplumun her kesimine ulaşıyor.    


Mahalle Mahalle Pide İkramı

Ramazan Ayı’nın güzelliklerini yaşatan sosyal dayanışma çalışmaları kapsamında mahallelerde ikram edilen “Beykoz Pidesi” hem sofraları hem de gönülleri ısıtıyor.


Sosyal Masa ekipleri her akşam sırayla belirlenen mahallelerde ilçe sakinlerinin kapılarını çalıyor, özel ve sağlıklı bir reçeteyle hazırlanan  “Beykoz Pidesi”ni ikram ediyor.


Beykoz Belediyesi’nin 45 mahallede yapacağı ziyaretlerle paylaşma ve dayanışmanın sıcaklığı tüm ilçeyi saracak.


Taksicilere İftar Yemeği 

Beykozluların ulaşımı için 7/24 görev yapan taksicilerle, dolmuş esnafına ise her akşam iftar yemeği ikramı yapılıyor.     


Sosyal yardım işleri ekipleri ilçedeki taksi ve dolmuş duraklarını ziyaret ederek sıcak

yemek dağıtıyor, hayırlı iftarlar diliyor.  


Taksi ve dolmuş duraklarında Ramazan sevinci yaşatan iftar yemeği ikramı ay boyunca sürecek.


Başkan Aydın İftarlara Konuk Oluyor

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ilçe sakinlerinin iftar sofralarına konuk olarak Ramazan’ın huzur ve bereketini paylaşıyor.


Aile üyeleriyle yapılan iftarda hep birlikte sohbet ediliyor, on bir ayın sultanı Ramazan’ın manevi kazanç ve güzellikleri konuşuluyor.


Başkan Murat Aydın, iftar sofralarına neşe katan çocuklara beraberinde getirdiği oyuncakları hediye ediyor.


Evlere Sıcak Yemek

Sosyal yardım hizmetleri kapsamında ilçedeki engelli, yaşlı ve kimsesizlere verilen evde sıcak yemek hizmeti Ramazan Ayı’nda da sürüyor.  


Beykoz Belediyesi ekipleri her gün 3 çeşit sıcak yemeği kapı kapı ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak yüzleri güldürüyor.

Teravih’de Lokma İkramı

Ramazan’a özel kılınan teravih namazı için camilerde buluşan vatandaşlara ise namaz çıkışı lokma ve çay ikram ediliyor.  

Beykoz’un asude mekânlarından Hz. Yuşa Camii’nde her akşam, ilçenin merkezi camilerinde ise sırayla ikram yapılıyor.

Teravih namazlarında ilçe sakinleriyle bir araya gelen Başkan Murat Aydın, Ramazan iklimine dair vatandaşlarla sohbet ediyor.

Haber Kaynağı: Beykoz Belediyesi İletişim Koordinatörlüğü




09-04-2022 1292 Yorum yok. Yorum Ekle

ÖĞRETMEN OLMAK

30-11-2025 Yorum yok. 556
Ozan Derviş

Asıl Olanı Görüyor ve Duyuyor muyuz?

30-11-2025 Yorum yok. 746
Neyir Erkan Şişman

Yeşile Tutunmak

30-11-2025 Yorum yok. 570
Erdal Uzuner

BEYKOZUN DERELERİ

30-11-2025 Yorum yok. 519
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

BİR GARİP ORHAN VELİ

30-11-2025 Yorum yok. 465
Cüneyt Pulant

Beykozlulara...

30-11-2025 Yorum yok. 592
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

HERŞEY TAMAM DA KIRAÇ MI SORUN OLDU...

30-11-2025 Yorum yok. 519
Hacı Arıcı

MENFAATSİZ SAF VEFALI YÜREKLER

30-11-2025 Yorum yok. 417
Asım Özdemir

Huzur Toplantısı

07-11-2025 Yorum yok. 957
Asiye Çakır

İNSAN İNSANA…

30-05-2025 Yorum yok. 4874
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 5591