Kızılay Beykoz’da Mustafa Gürkan Güven Tazeledi

27-02-2022 2189 Yorum yok. Yorum Ekle

Kızılay Beykoz Şubesi’nin olağan genel kurulu Soğuksu Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti. Mevcut Başkan Mustafa Gürkan, tek aday olarak girdiği seçimlerde Kızılay Beykoz Şubesi’nin yeni dönem de de Başkanlığına seçildi.

 

Olağan Genel Kurula, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Korkmaz, Beykoz Belediyesi Meclis Başkanvekili Gaye Zayıf, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı Tuncay Karadeniz, Deva Partisi Beykoz İlçe Yönetimi, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun ve Beykoz Muhtarları, STK Temsilcileri ile Kızılay Beykoz Şubesi’nin gönüllüleri katılım gösterdi.

 

Olağan genel kurul Kızılay Beykoz Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Öztürk’ün sunumuyla başladı. Divanın seçimiyle devam eden olağan genel kurulu yönetmek Divan Başkanlığına Esat Kalay, Divan Katip Üyeliklerine Şenol Uzun ve Şengül Kayacı seçildi.

 

Kızılay Beykoz Şubesi’nin çalışmalarından oluşan slayt gösterisinin ardından Şube Başkanı Mustafa Gürkan söz aldı. Gürkan, Kızılay Beykoz Şubesi’nin 11 aylık periyotta gerçekleştirdiği, orman yangını ve sel bölgelerine ihtiyaç malzemesi desteği, kış aylarında Beykoz’da ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı gibi hizmetlerden söz ederek yeni dönemde de hizmetlerinin artarak devam edeceğinin altını çizerek, yeni dönemde Beykoz’da Kızılay gönüllülerinin sayısını 5 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.


Konuşmasının devamında Başkan Gürkan, Ukrayna-Rusya arasında ki savaş ile bir kez daha Kızılay’ın Türkiye’de olduğu gibi dünyada da öneminin anlaşıldığını ifade etti.

 

Genel kurul maddelerinin sırasıyla işlendiği genel kurulda Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Korkmaz, geçmiş dönem Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, geçmiş dönem Kızılay Avrasya Şubesi Başkanı Saadettin Çay, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun ve Yeşilay Beykoz Şube Başkanı Dr. Mahmut Talha Uçar’da söz alarak günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalarını gerçekleştirdi.

 

Seçimler maddesine geçildiğinde mevcut Başkan Mustafa Gürkan’ın tek liste girdiği liste seçilerek Kızılay Beykoz Şubesi’nin yeni yönetimini oluşturdu. 




Fotoğraf Galerisi


27-02-2022 2189 Yorum yok. Yorum Ekle

ÖĞRETMEN OLMAK

30-11-2025 Yorum yok. 556
Ozan Derviş

Asıl Olanı Görüyor ve Duyuyor muyuz?

30-11-2025 Yorum yok. 745
Neyir Erkan Şişman

Yeşile Tutunmak

30-11-2025 Yorum yok. 570
Erdal Uzuner

BEYKOZUN DERELERİ

30-11-2025 Yorum yok. 519
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

BİR GARİP ORHAN VELİ

30-11-2025 Yorum yok. 465
Cüneyt Pulant

Beykozlulara...

30-11-2025 Yorum yok. 592
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

HERŞEY TAMAM DA KIRAÇ MI SORUN OLDU...

30-11-2025 Yorum yok. 516
Hacı Arıcı

MENFAATSİZ SAF VEFALI YÜREKLER

30-11-2025 Yorum yok. 417
Asım Özdemir

Huzur Toplantısı

07-11-2025 Yorum yok. 957
Asiye Çakır

İNSAN İNSANA…

30-05-2025 Yorum yok. 4874
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 5591