Düzgün “CHP ve CHP Beykoz İlçe Başkanlığı Her zaman HALKIMIZIN yanında olacaktır.”

10-02-2022 1359 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Beykoz Belediyesi’nin Tokatköy Mahallesi’nde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Basın Açıklamasını orijinal haliyle okuyucularımıza aktarıyoruz. 

BEYKOZ KAMUOYUNA


TOKATKÖY Mahallemiz(BEYKOZ) 487 Ada 3 parselde Beykoz Belediyesi ve TOKİ aracılığıyla yapılmak istenen Kentsel dönüşüm İle ilgili açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.


Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı olarak dün olduğu gibi bugün de, yarın da, her zaman Beykoz’lunun yanında olacağız. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın.


Ancak bu açıklamayı yapmak zorunda kalmamıza vesile olan küçük, büyük siyasi ŞEYTAN ve KURNAZLAR ayrı bir algı yaratmanın peşine düşseler de,
GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ…
Maalesef anlayamadılar ve de anlamayacaklar.
Gerçekler her zaman ortadadır, üzerini kimse örtemez.


Bu nedenle;
Tokatköy’de yapılacak olan Kentsel Dönüşüm ile ilgili olarak, Belediye başkanlığına ve halkımıza söylediğimiz istek ve arzularımız nettir.


İstediğimiz  487 Ada 3 parselde yaşayan tüm Tokatköy’lülerin  ortak çıkarları doğrultusunda bir dönüşümün yapılması ve bunun yasal yazılı bir metne dönüştürülmesidir.


Bu doğrultuda gerek Belediyeyle gerekse toplantı yaptığımız Tokatköy’lü vatandaşlarımızla bu düşüncelerimizi paylaştık, 
Tüm istek ve çabalarımıza rağmen Tokatköy’lülerle Belediye başkanını bir masada buluşturamadık.


Bu buluşmanın olmayan, kabul etmeyen tarafı Beykoz belediye yetkilileri ve de Beykoz Belediye Başkanı Murat AYDIN’dır.


Maalesef bizim iyi niyetli tüm çabalarımıza rağmen Belediye başkanı, Halkımızla beraber oturmamasından dolayı çabalarımızı sonlandırdık ve bundan sonra 487 Ada 3 parselde kendi anlaşarak evini boşaltan vatandaşlarımıza bir şey diyemeyiz. Ancak anlaşmayan vatandaşlarımızın zorla tahliyesinin mutlaka karşısında olacağız.


Tüm bu iyi niyetli çabalarımızı başka yönlere çekmeye çalışan kendini Akıllı zanneden zavallılara cevabımız kısa ve nettir.
CHP ve CHP Beykoz ilçe başkanlığı Her zaman HALKIMIZIN yanında olacaktır.


Kamuoyuna Saygılarımla,
Aydın DÜZGÜN
CHP BEYKOZ İLÇE BAŞKANI





10-02-2022 1359 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

YÜZE DOST, KALBE HAİN OLMAMAK

23-04-2026 Yorum yok. 1527
Neyir Erkan Şişman

HAYATTAN KOPAN BIR NESİL

23-04-2026 Yorum yok. 758
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

GELİŞEN TEKNOLOJİ İLE İNSANLIK NEREYE...?

23-04-2026 Yorum yok. 641
Asiye Çakır

BEYKOZ SİYASETİNDE HAFIZA KAYBI

23-04-2026 Yorum yok. 1061
Hacı Arıcı

RUHUN GÜCÜ

23-04-2026 Yorum yok. 676
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

BİR NESLİ KAYBETMEDEN…

23-04-2026 Yorum yok. 535
Yaprak Akın

Sahadaki Gerçekler: Görünenin Ötesi

23-04-2026 Yorum yok. 543
Erdal Uzuner

MART GÜNDEMİ

17-03-2026 Yorum yok. 2622
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 5509
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 11215