ALKIŞLAR BEYKOZLU GENÇ YAZAR SELMAN ÖZ İÇİN

28-07-2021 2084 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykozlu lise öğrencisi Selman Öz’ün kaleme aldığı, okuyanların sürükleyiciliğine kapılarak bir çırpıda okuyarak bitirdiği, Kabus Oyunu kitabına ilgi yoğun.


Beykoz Kavacık Mahallesi’nde ikamet eden ve yine Beykoz’da Kazdallar Eğitim Kurumları Bilim Koleji Anadolu Lisesi’nde eğitim öğrenimini devam ettiren Selman Öz, Liman Yayıncılık tarafından basımı yapılan Kabus Oyunu kitabını, Beykoz’un tanınan siyaset, sivil toplum ve iş insanlarından Refik Taşcı’nın yol göstericiliğinde İlçede ki yerel dinamiklere buluşma turu devam ederken, Doğuş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş’te genç yazar ile tanışıp imzalı kitabına kavuşanlardan oldu.


Gerçekleşen buluşmada kısaca kitabının konusu hakkında bilgi veren Öz, şu sözlere yer verdi: “Her genç gibi sıradan bir hayata sahip olan Dora ve arkadaşları, Yılbaşı için planladıkları partiden evlerine geri dönerken kapılarının önünde mühürlü bir zarf bulurlar. Zarfı açıp içinde yazanları okuduktan sonra her şeyin uğraşılmış bir şaka olduğunu düşünseler de hiçbir şey düşündükleri gibi olmaz ve Kâbus Oyunu diye adlandırdıkları oyunu kabullenmek durumunda kalırlar.”

Buluşma sonunda,  Beykoz’da yetişen bir gencin, ilçenin dışa açılan pencerelerinden bir tanesi olma yolunda attığı emin ve sağlam adımları görmekten memnun olduğunu dile getiren Beykoz Doğuş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş, Selman Öz’e kitabını yazarken hissettiklerini ve yaşadıklarını aktarması için konuk yazarlık teklif etti.

Konuk yazarlığı büyük bir memnuniyetle kabul eden genç yazar Selman Öz, yazarlık sürecinin başlama noktasını, yazarken hissettiklerini, bitabının genel yorumunu ve hedeflerini çıkacak olan gazetemizin konuk yazarı olarak okuyucularımız ile buluşturacak olması ve kendisi gibi yazarlık konusunda içindeki cevheri ortaya çıkartmak için bir kıvılcım bekleyen yazar adaylarına da ışık tutacağı beklenmekte. 




28-07-2021 2084 Yorum yok. Yorum Ekle