İHH Beykoz’dan Filistin'e Destek için 410 Araçlık Konvoy

16-05-2021 1635 Yorum yok. Yorum Ekle

İnsani Yardım Vakfı İHH Beykoz Temsilciliği öncülüğünde Beykoz'da ki STK'lar, İsrail’in Filistin üzerinde gerçekleştirdiği zulmü kınamak için 410 araçlık konvoy düzenledi.

 

İHH Beykoz İlçe Temsilcisi Uğur Yoleri ve Yönetiminin organizesinde gerçekleşen konvoy İHH’nın Kavacık’da ki ilçe merkezi önünden başladı. Konvoy sırasıyla Kavacık, Dedeoğlu, Soğuksu, Paşabahçe, Çubuklu, Kavacık ve Çavuşbaşı istikametinde gerçekleşti.

 

Konvoy sonrası İHH Beykoz İlçe Temsilcisi Uğur Yoleri ve konvoya destek veren Derneklerin ortak basın açıklamasını Çavuşbaşı Merkez Camii avlusunda gerçekleştirdi. Sık sık maske mesafe ve temizlik uyarıları eşliğinde yapılan basın açıklamasını orijinal haliyle okuyucularımızla paylaşıyoruz.

 

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Muhterem Beykozlular, Değerli Hemşerilerimiz;

Bugün burada Müslüman Kardeşlerimize Filistin’de Ve Gazze’de, TERÖR DEVLETİ İSRAİL tarafından işgal ve saldırılarını lanetlemek için toplandık.


Beykoz İHH İnsani Yardım Vakfı ve Beykozumuzun Çok Değerli  vakıf, dernek ve STKları olan

Anadolu Gençlik Derneği Beykoz Temsilciliği,

Beykoz İmam Hatipliler Derneği ( BİHMENDER),

Ensar Vakfı Beykoz Temsilciliği,

Tügva, Türkiye Gençlik Vakfı Beykoz Temsilciliği,

Gaye İnsan Derneği Beykoz Temsiciliği,

 İlim Yayma Cemiyeti Beykoz Temsilciliği,

Özgür Der Beykoz Şubesi,

Beykoz Serdengeçtiler Derneği

Beykoz Rizeliler Derneği

Beraberce KUDÜSE UMUT OL demek için ….. araçla KONVOY oluşturduk. Tepkimiz var Allah için…

 

Mescid-i Aksâ!

İsra Sûresi’nin 1. âyetinde açıklandığı üzere “çevresi mübarek kılınan” kutlu bir mekandır;

Allah Rasûlü’nün buyurduğu üzere de “yeryüzünde Allah için kurulan ikinci mescidtir”

Mescid-i Aksa, Terörizmi kendine resmi politika, bir yol haritası yapmış korsan devlet KATİL İsrail’in değil tüm Müslümanların toprağı Kudüs’de bina edilmiş kutsal mekanımızdır! Ama şimdi mahsun ve zalim İsrailin postalları altında ezilmektedir.

İsrail’in son günlerde yaptığı saldırılar ve hukuk tanımazlık, yalnızca Müslümanların yeryüzündeki en kutsal mekanlarından biri olan Mescid-i Aksa ile sınırlı kalmayıp, pek çok olayda daha kendini göstermiştir. Uzun zamandır var olan bu hak ihlallerinin ve saldırıların, özellikle Ramazan ayında -Mescid-i Aksa merkezli olmakla beraber-  İsrail tarafından daha da arttırılması, bombalar ve vahşet, Müslüman yavruların feryatlar,  Filistinliler ve Müslüman alemi için bardağı taşıran son damla olmuştur.


Zalim İsrail askerleri bir avuç Müslümanın yaşadığı islamın direniş sembolü olan Gazze Şehrine pervasızca saldırmaktadır. Havadan ve karadan saldırılara durmadan devam eden İsrail, çoluk çocuk demeden 150 müslümanı şehit etmiştir. 1000 den fazla Müslüman yaralanmıştır. İnsanların evleri başlarına yıkılmaktadır. Yağmur gibi bomba yağan bir GAZZE var karşımızda… O gözü yaşlı Müslüman yavruların feryatları arşı alayı titretmektedir. O coğrafyada Müslümanlar, kan, ter ve gözyaşı ile yaşamaktadır. Zalim İsrail dünyanın gözünün içine baka baka zulmüne devam etmektedir.    Bu zalime dur diyecek yok mu Allahım…


Uluslararası hukuk, kamuoyu, sivil toplum örgütleri, insan hakları örgütleri, barış örgütleri, siyasal kurumlar; İsrail’in bu şımarık, işgalci ve kural tanımaz tavrına karşı bir an önce bir araya gelmeli ve elini taşın altına koymalıdır. Bu kurumlar İsrail’in tavrına karşı sessizliğini koruduğu müddetçe bu saldırılar devam edecek, Filistin’de barıştan ve uzlaşıdan söz etmek mümkün olmayacaktır. Geçmişin acılarını endüstriyel şekilde Müslümanlar üzerinden ödetmeye çalışan İsrail, Filistin toplumunun varlığını hiçe saymakta ve kurulduğu günden itibaren sistematik biçimde işgal ve soykırım suçları işlemektedir. Geçmişin acıları ile yüzleştirilmesi gereken Müslümanlar ve Filistin değil, zalim ABD ve Avrupa’nın bizzat kendisidir. Bugün din, dil, ırk gözetmeksizin herkesin özgürce yaşadığı ve haklarını yeri getirebildiği bir Kudüs’ten bahsetmek istiyorsak, geçmişin tecrübeleri ve bugün yaşananları göz önünde bulundurmak tüm dünyanın vazifesidir.

“Hakikatin olmadığı yerde adaletten söz etmek mümkün olmaz” prensibince; İsrail’in kuruluşu, yayılmacılığı ve Filistin konusunda sergilediği siyasetin tamamıyla uluslararası hukuka aykırı olduğunu ifade ediyor, uluslararası güvenlik ve hukuk kurumlarını gereğini yapmaya davet ediyoruz. Müslümanlar olarak, İsrail’in politikalarını hiçbir zaman benimsemeyeceğimizi ifade ediyor, özgür bir Filistin, özgür Gazze  ve Mescid-i Aksa için gerekirse canlarımızı ortaya koyacağımızı bir kez daha ilan ediyoruz.


Yahudinin istila ve işgali devam ediyor ey müslümanlar. Ama Allah azze ve celle bu süreçte Muhammet sallallahu aleyhi vessellemin ümmetini uyandırsın. Şeytanın en büyük tuzağı ümmeti Muhammedin uzun zamanladır uyumasıydı. Yahudi postallarıyla, Efendimizin Miraca yükseldiği, bütün peygamberlere imamlık yaptığı Mescid-i Aksaya girdi. Artık bu son zülüm dünya Müslümanlarını  derin uykudan uyandırsın inşallah. Gençleri görüyoruz. Umudumuz GENÇLİKTEDİR…

Siyonizmin son kalesi korsan devlet KATİL İsrail’in bu tür uygulamalarını nefretle kınıyor vicdanını kaybetmemiş uluslararası camiayı ve Müslüman devletleri bir an önce önlem almaya ve seslerini yükseltmeye davet ediyoruz. Ey dünya, Beykozdan sizlere sesleniyoruz… yapılan bu ZULMÜ duyurmaya çalışıyoruz... Sağır kulaklara ve kulaklarını tıkayanlara lanetler ediyoruz… İnsanlıktan, Hümanizimden bahseden iki yüzlü ABD ve Avrupa Medeniyetsizlerini kınıyor… Zalim İsraile ve Zalim Yöneticilerine Sesleniyorum:

SONUNUZ YAKLAŞMAKTADIR. Mavi Marmara Dedik Ödünüz Koptu. TİTREMEYE DEVAM EDECEKSİNİZ… ÇÜNKÜ SİZ BENİM FİLİSTİNLİ KARDEŞİMİN ATTIĞI TAŞA YENİLMEYE MAHKUMSUNUZ!!!

Değerli Beykozlular Sesimize kulak verdiğiniz ve Davetimize icabet ettiğiniz için hepinizden Allah Razı Olsun.


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


16-05-2021 1635 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 486
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787