DİLMAÇ VE KURMAYLARI İL VE BÖLGE DERNEKLERİNİ DİNLEDİ

30-03-2021 2117 Yorum yok. Yorum Ekle

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Beykoz’daki İl ve Bölge Dernekleri ile bir araya geldi.

 

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ve ekibi, My Wedding Restoran’da düzenledikleri etkinlikte Beykoz’da ki İl ve Bölge Dernekleriyle bir araya geldi. Toplantıda imardan işsizliğe birçok Beykoz sorunu görüşüldü.


AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve İlçe Yöneticilerinin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Beykoz Belediyesi Meclis Başkanvekili Gaye Zayıf, AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı ve Beykoz Ardahanlılar Derneği Başkanı İnan Aktürk ile zamanı müsait olan İl ve Bölge Dernek Başkanları katıldı.


Yemekli toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç yaptı. Dilmaç, yaklaşık 1 yıldır pandemi döneminde yüz yüze toplantı yapamadıkları İl ve Bölge Dernek Başkanlarını yeniden bir arada görmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek sözlerine başladı. AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı olarak İl ve Bölge Derneklerini her zaman önemsediklerini belirten Dilmaç, Beykoz AK Parti ve Derneklerin kendilerine ulaşan her hangi bir sorunda daima dayanışma içerisinde olarak çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştirdikleri için STK Temsilcilerine teşekkür etti.


Dilmaç konuşmasının ardından sözü Dernek Başkanları ve Temsilcilerine verdi. Tek tek sırayla söz alan STK Temsilcileri başta imar ve uyuşturucu olmak üzere, mülkiyet, Beykoz’un acil ihtiyaçları arasında olan eğitim ve araştırma hastanesi ihtiyacı dile getirilirken, Dernek Başkanlarının üzerine basa basa vurguladıkları bir başka gerçek ise AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı’nın Yerel Yönetim ile olan çalışmalarında aracı olmasını ve adeta köprü görevi üstlenmesini talep ettiler.


Tüm soru ve önerileri tek tek dinleyerek not alan İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç hepsine cevap verdi. İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Beykoz’un yararına her türlü çalışmada bulunmaya gayret gösterdiklerini ve bu konuda tüm ortak çalışmalara açık olduklarını ve ellerinden geleni yapma konusunda çabalarının olduğunu;


Mülkiyet konusunda Yücel Çelikbilek döneminde çok büyük riskler alınarak büyük çalışmalar yapıldığını, imar çalışmalarında ise zaman zaman yapılan plan çalışmalarına yapılan itirazlardan dolayı, zamanın uzadığını, bütün yaşanan imar sıkıntıları da dikkate alınarak yeni çalışmaların hızlandığını ve devam ettiğini;


İşsizlik ile ilgili taleplerin doğru olduğunu, bir Dernek Başkanının da belirttiği gibi turizm başta olmak üzere istihdam oluşturacak yeni iş kollarının planlanmasının yapılması gerektiği;


Uyuşturucu konusunda ise yapılan açıklamaların çok önemli olduğunu, bu konuda ivedilik ile acil bir çalışma içerisinde olacaklarını;


Ve ilçeye kazandırılması gereken Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili Sağlık Bakanı ile görüşüp mutabık kaldıklarını ve yer tespiti için birkaç alternatif alanın olduğunu, karar netleştiğinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yapılacağını dile getirdi.


AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç son olarak, derneklerin Belediye ile ilişkilerinin en iyi durumda olmasına ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek “Sayın Cumhurbaşkanımız Murat Aydın Başkanı Beykoz’a özellikle gönderdiğini ve burada yapılması gereken işleri toparlamasını istediğini ve bu konuda Çevre ve Şehircilik Bakanı’nın da kendisine tam destek olacağını söylemişti. Çok yoğun çalışmalardan gözden kaçan bazı aksaklıklar olabilir, hep birlikte onların üstesinden gelerek Beykoz için güzel işler yapabileceğimizi düşünüyoruz.” diyerek tüm katılımcılara teşekkür ederek, bu toplantıların periyodik şekilde yapılacağını, olası acil durumda ise hemen yapılacağını belirtti.

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Başkanı İnan Aktürk’te yaptığı konuşmada tüm dernek başkanlarının sözlerine katıldığını ve hepsini önemsediğini dile getirerek, imar, uyuşturucu ve hastane sorunlarına kısaca değindikten sonra toplantı için AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve Yönetimine teşekkür etti.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı günün anısına Dernek Başkanlarına ve İl Dernekler Birliği Yürütme Kurulu Üyesi Ozan Derviş’e eski Beykoz fotoğraflarından oluşan tabloları hediye ettiler.



Fotoğraf Galerisi


30-03-2021 2117 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 572
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1071
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 531
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 442
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 494
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 435
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 632
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 492
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1111
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 974
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 838