23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasında şiir okuyacak olan Saadettin Gökçepınar İlköğretim Okulu 1. Sınıf Öğrencisi Nehir Ünver'in daveti ile okul bahçesinde yapılan törene katıldık.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasında şiir okuyacak olan Saadettin Gökçepınar İlköğretim Okulu 1. Sınıf Öğrencisi Nehir Ünver'in daveti ile okul bahçesinde yapılan törene katıldık.Öncelikle yayın politikamızı ve hassasiyetlerimizi benimseyip okulunun ve kendisinin mutluluğunu gazetemiz ile paylaşan değerli takipçimiz Saadettin Gökçepınar İlköğretim Okulu Öğrencisi küçük Nehir Ünver'e teşekkür ediyoruz.
Yöneticiliğini yaptığı okullardaki başarısı ile bilinen Beykoz'un sevilen Müdürlerinden Bekir Sağır'ın yönetimindeki Saadettin Gökçepınar İlköğretim Okulundaki tören okul bahçesinde, öğretmenlerin ve öğrencilerin ortak hazırlığında güzel bir günde gerçekleşti.Sınıf Öğretmeni Özlem Gökçe ve Rehber Öğretmeni Şenay Duyar'ın eğitimi için özen ve itina gösterdiği Nehir Ünver şiirini okumak için kürsüye davet edildiğinde, okul bahçesinde alkış tufanı koptu. Küçük Nehir rahatsızlığı nedeniyle bir haftadır okuluna gidememiş olmasına rağmen şiirini iyi hazırladığı sunumundan belliydi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılan tören ve eğlencede öğrenciler dolu dolu bir bayram yaşamanın keyfini tattılar. Çocuklarının hazırladığı gösterileri heyecanla seyreden velilerin de mutlulukları gözlerinden okunuyordu.11 yıllık yayın hayatımızda, yıllarca bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenini Beykoz'un her hangi bir köy okulunda geçirmeyi gönlümüzde özlem olarak barındırmamıza rağmen gerçekleştirememiştik. Saadettin Gökçepınar İlköğretim Okulu Öğrencisi Nehir Ünver'in daveti bizi ne kadar mutlu ettiğini siz değerli okuyucularımız ile paylaşıyoruz.
Bellimi olur bu yazımızdan sonra, belki de gelecek yıl yapılacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Töreni için bir köy okulundan davet alırız. Bu duyurumuz uzaklıkları önemli olmaksızın Beykoz'un tüm köyleri için geçerlidir. İlk aldığımız daveti buradan ilan edeceğiz ki daha sonraki davet yapan okullarımız beklenti içerisinde olmasın.
Harikasın
Nehir'ciğim;sen çok tatlısın, o tatlığınla da şiirini daha bir tatlılık kattın. Başarılarının devamını diliyorum, anneni,babanı ve başarında emeği olan herkesi seninle birlikte kutluyorum.Sevgilerimle...
canım arkadaşım
tebrikler nehir çok güzel okudun yazın görüşmek üzere inşallah
nehire
canım çok güzeldin kendin gibi güzel okudun tebrikler
harikasın Nehir
23 nisan senin şiirinle daha bir güzel olmuş,facebookta yayınlayacağım izin verirsen
nehir keşekür ederim
teşekür ederim nehir ünver 1a sınıfı 286 sadettin gökçe pınar ilköretim
okulu
GURURUM
SENİNLE GURUR DUYUYORUM.ŞİİRİNİ ÇOK GÜZEL OKUDUN.AİLENİN VE BENİM GURUR KAYNAĞIMIZ OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİN.SINIF ARKADAŞLARIN VE BEN ÖĞRETMENİN SENİ SEVİYOR VE TEBRİK EDİYORUZ.DOĞUŞ GAZETESİNE BU ÖNEMLİ GÜNÜMÜZDE YANIMIZDA OLDUKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
Nehir Gibisin...
Şiirin,sen,öğretmenin,baban ve annen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramında ne kadar anlam ve önem taşıdınız.Nehir gibi yüreğimize su serptin.Seni Doğuş Haber sayesinde tanıdım.Babanın anlattığı kadar neşeli ve azimlisin.Tebrikler,başarılarının devamını dilerim..
KÜÇÜK NEHİRİM
BİZ GAZETECİLERİN MESLEK YAŞANTILARI BOYUNCA UNUTMAYACAĞI HABERLER VARDIR. 23 NİSAN GÜNÜ GÖREV PAYLAŞIMIMIZ SAYESİNDE TANIŞTIĞIM KÜÇÜK NEHİR'İN HABER YERİNE ULAŞANA KADAR İSMİNİ BİLMEZKEN, İSİMLERİMİZİN BENZER OLUŞU GÜNÜN ÖZELLİĞİNDEN,NEHİRİN NADİDELİĞİNDEN OLSA GEREK,BİZLERİ OLDUKÇA DUYGUSALLAŞTIRDI.
KÜÇÜK NEHİRİM SEN KÜÇÜCÜK YAŞINDA AZİMİN,İNANCIN ÖRNEĞİSİN.
HAYAT O GÜZEL YÜZÜNÜ HEP GÜLDÜRSÜN,AİLENE SENİ BU KADAR DİRAYETLİ YETİŞTİRDİĞİ İÇİN SAYGIM SONSUZ,
HAYAT SANA HEP GÜZELLİK GETİRSİN.
NEYİR ABLANDAN SEVGİLER ...
Sevgili Nehir
Sevgili Nehir'ciğim, şiirini çok güzel okumuşsun tebrik ederim. Sende ki bu azim varken çok başarılı olacağına inanıyorum, annen ile baban seninle gurur duyuyor. Elinde salladığın bayrak ileride iyi bir öğretmen olacağını anlatıyor. Öğretmen olduğunda çocuklarımı senin sınıfına göndereceğim. Başarılarının devamını diliyorum kendine iyi bak. Senin le gurur duyuyoruz.
Sevgiler Hasan Tepgeç
Gurur duydum..
Sevgili Nehir, seninle daha tnaışmıyoruz ama ismini birçok kez duydum. Seni tebrik ediyorum böyle bir günde 23 Nisan ı temsil etmen çok önemliydi. Umarım herkes senin gibi bilinçli olur seninle gurur duyuyorum daha çok şiirlerde seni görmeyi umuyorum. Pembe taç ın çok şıkmış, maasallah sen güzel olunca hersey yakısıyor. Ayrıca DOĞUŞ HABER' e de böyle bir haberi yayınladığı için çok teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar diliyorum.
Adana dan sevgiler.