Şok Hizmet Çavuşbaşı Yavuz Selim Mahallesi’nde

12-02-2026 1421 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi, İstanbul’un akciğeri, yemyeşil dokusu ve doğal yaşamıyla öne çıkan Çavuşbaşı Yavuz Selim Mahallesi’ni, yerinde ve anında çözüm anlayışıyla yürüttüğü “Şok Hizmet” uygulamasıyla güzelleştirdi.


Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel’in sahada bizzat takip ettiği çalışmalarda, mahalle genelinde aynı gün içinde birçok hizmet eş zamanlı olarak yürütüldü.


Yeşilin Kalbinde Çevre ve Peyzaj Çalışmaları

Orman dokusu, yeşil alanları ve sakin yaşamıyla öne çıkan Yavuz Selim Mahallesi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; parklar, çocuk oyun alanları ve ortak kullanım alanlarında bakım, budama ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. Mahallenin doğal siluetini koruyacak şekilde yapılan uygulamalarla yeşil alanlar daha düzenli ve güvenli hale getirildi.


Cadde ve Sokaklarda Kapsamlı Temizlik

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ana arterler ve ara sokaklarda süpürme ve yıkama çalışmaları yapıldı. Çöp konteynerleri yıkanarak dezenfekte edilirken, mahalle genelinde çevre sağlığını olumsuz etkileyen unsurlar ortadan kaldırıldı.


Sosyal Destek ve Zabıta Denetimleri Sahadaydı

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallede ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik saha taraması yaparak mevcut başvuruları yerinde değerlendirdi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise kamu düzenini, çevre huzurunu ve mahalle sakinlerinin günlük yaşamını olumsuz etkileyebilecek durumlara yönelik denetimler gerçekleştirdi.


Can Dostlara Yerinde Sağlık Hizmeti

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle genelinde sokak hayvanlarına yönelik sağlık kontrolleri yaparak can dostların genel durumlarını yerinde inceledi ve gerekli müdahaleleri gerçekleştirdi.


Sağlık Otobüsü Yavuz Selim Mahallesi’nde

Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Sağlık Otobüsü mahallede konuşlandırılarak vatandaşlara ücretsiz sağlık taraması hizmeti sunuldu. Uygulama kapsamında tansiyon, göz tansiyonu ve açlık kan şekeri ölçümleri yapılarak vatandaşlar bilgilendirildi.


Başkan Vekili Gürzel “Yeşil dokuyu koruyarak yaşam kalitesini yükseltiyoruz”

Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, İstanbul’un nefes alan sayılı bölgelerinden biri olan Çavuşbaşı Yavuz Selim Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları sahada tek tek inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Gürzel, Yavuz Selim Mahallesi’nde hayata geçirilen hizmetlere ilişkin değerlendirmesinde, “Yeşil dokuyu koruyarak yaşam kalitesini yükseltiyoruz” diyerek hem çevreyi koruyan hem de vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıran çalışmaları kararlılıkla sürdürdüklerini ifade etti.

Gürzel, Şok Hizmet uygulamalarının Beykoz’un tüm mahallelerinde hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Haber Kaynağı: Beykoz Belediyesi İletişim Koordinatörlüğü



Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi



12-02-2026 1421 Yorum yok. Yorum Ekle
Hacı Arıcı

RAMAZAN VE AHLAKİ YENİLENME

04-03-2026 Yorum yok. 1440
Ozan Derviş

10.Beykoz Şiir Akşamı’nın Ayak Sesleri

22-02-2026 Yorum yok. 1976
Neyir Erkan Şişman

ALKIŞIN ZEHRİ

22-02-2026 Yorum yok. 1761
Erdal Uzuner

RAMAZAN AYI

22-02-2026 Yorum yok. 1772
Cüneyt Pulant

Değerli BEYKOZLU dostlarım...

22-02-2026 Yorum yok. 1835
Yaprak Akın

YÜKSEK KİRA DEĞİL, ÖDENEBİLİR KİRA KAZANDIRIR

22-02-2026 Yorum yok. 1715
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEM YARA HEM SİFA

28-01-2026 Yorum yok. 2698
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 3304
Asiye Çakır

BURUN KIVIRIRSAN DUVARA TOSLARSIN...

27-12-2025 Yorum yok. 4005
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 8995