Beykoz’un Plajlarında Yaz Keyfi Başlıyor

21-06-2025 1462 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz’un Karadeniz’e açılan doğal güzelliği Riva, bu yaz da İstanbulluların gözde mekânı olacak. Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel: “Riva’da merkez plaj, ikinci koy ve Elmasburnu Tabiat Parkı’nda Beykozlu hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm İstanbullulara hizmet veriyoruz. Tüm hizmetlerimizin yanında, güneşin maviyle, yeşilin huzurla buluştuğu Elmasburnu plajımızı haftanın iki günü Kadınlarımızın hizmetinde olacak hale getirdik.” dedi.


Riva Mahallesi’nde yer alan Merkez Plaj, 2. Koy Plajı ve Elmasburnu Tabiat Parkı Plajı; doğal yapıları, temiz sahilleri ve geniş hizmet alanlarıyla İstanbul’un nadir kalmış kıyı alanları arasında yer alıyor.


Güneşin Maviyle, Yeşilin Huzurla Buluştuğu Elmasburnu

Riva’da merkez plaj ve ikinci koy plajının dışında; localı, elektrikli yolcu taşıma araçları, koy manzaralı restoranı ve piknik üniteleriyle öne çıkan Elmasburnu Tabiat Parkı içerisinde yer alan plaj, bu yıl da kadınlara özel günlerle hizmet vermeye devam ediyor. Yaz boyu, 09.00 – 19.00 saatleri arasında, her Salı ve Çarşamba günü sadece kadınlara özel olarak hizmet verecek Elmasburnu Plajı, doğayla iç içe ve güvenli bir ortamda deniz keyfi sunacak.


Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel: “Beykoz’umuz, doğal güzellikleriyle İstanbul’a nefes aldıran bir ilçe. Yaz aylarında Riva, hem Beykozlulara hem de şehrin dört bir yanından gelen vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Merkez Plajımız, 2. Koy Plajımız ve Elmasburnu Plajımız yaz boyu Beykozluların ve İstanbulluların hizmetinde olacak. Ayrıca haftanın iki günü yalnızca kadınlara özel hizmet verecek Elmasburnu Plajı; doğanın kalbinde kendine zaman ayırmak isteyen tüm kadınları bekliyor.” dedi.


Güvenli ve Konforlu Plaj Deneyimi

Beykoz Belediyesi plaj alanlarında; düzenli temizlik, cankurtaran, güvenlik hizmeti ve çevre koruma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Şezlong, duş, soyunma kabini gibi olanaklarla desteklenen plajlar, yerli ve yabancı tüm ziyaretçiler için konforlu bir gün geçirme imkânı sağlıyor.


Beykoz’un plajları bu yaz da serinlemek, doğayla buluşmak ve ailece keyifli vakit geçirmek isteyen herkesi bekliyor.

Haber Kaynağı: Beykoz Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü

 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi,Riva,Elmasburnu,2. Koy,Merkez Plaj



21-06-2025 1462 Yorum yok. Yorum Ekle
Asım Özdemir

SPOR ETKİNLİKLERİ

13-10-2025 Yorum yok. 576
Ozan Derviş

Dün Dündür, Bugün Bugündür

26-09-2025 Yorum yok. 1472
Neyir Erkan Şişman

Vefasızlık da Hatırlanır

26-09-2025 Yorum yok. 1228
Erdal Uzuner

GERÇEK GÜNDEM

26-09-2025 Yorum yok. 1219
Cüneyt Pulant

Ben Umudumu Kaybetmedim

26-09-2025 Yorum yok. 1295
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

AYASOFYA

26-09-2025 Yorum yok. 982
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

Toplumsal Çöküş

26-09-2025 Yorum yok. 1295
Hacı Arıcı

Kendini Düşünen İnsan ve Hayattaki Sınavı

26-09-2025 Yorum yok. 1089
Yaprak Akın

Ekonomi, Rayiç, Vergi, Satış Zinciri !!!...

03-09-2025 Yorum yok. 2338
Asiye Çakır

İNSAN İNSANA…

30-05-2025 Yorum yok. 4039
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 4766