Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası Beykoz’da Kutlandı

18-12-2024 683 Yorum yok. Yorum Ekle

Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası kapsamında ilçe kutlama programı Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleşti.

 

Aslan Kadıoğlu’nun Müdürlüğünü yaptığı Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu’nun gerçekleştirdiği programa Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda günün anlam ve önemini bildiren konuşmayı Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Aslan Kadıoğlu gerçekleştirdi.

 

Kadıoğlu “Bugün, bu anlamlı buluşmamızda hem okulumuzun sıcak ortamını sizlere tanıtmak hem de eğitimin gücünü hep birlikte bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

 

Bildiğiniz üzere bu hafta Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası'nı kutlamaktayız. Ülkemizin üretkenliğini, birlik ve beraberliğini destekleyen bu özel hafta, çocuklarımıza yerli üretimin önemini anlatmak ve onlara bilinçli tüketim alışkanlığı kazandırmak için eşsiz bir fırsat. Bizler de geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize bu bilinci kazandırmak adına çeşitli etkinlikler ve projeler düzenliyoruz. Amacımız, çocuklarımızın milli değerlerimize sahip çıkan, üreten ve üretilene saygı duyan bireyler olarak yetişmeleridir.

 

Eğitim anlayışımızda akademik başarı kadar ahlaki ve toplumsal değerlere de önem veriyoruz. Öğrencilerimiz, sadece bilgiyle donatılmış bireyler değil, aynı zamanda değerleriyle çevresine ışık tutan güzel insanlar olarak yetişiyor. Bugün burada bu güzel amaçlarımızı sizlerle paylaşma fırsatı bulmak, bizler için ayrıca kıymetlidir.

 

Sayın Kaymakamım, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürüm, Sizlerin destekleriyle okulumuz her geçen gün daha iyiye gidiyor. Eğitimde kalitenin artması, çocuklarımızın geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemesi için gösterdiğiniz katkı ve anlayışınızdan dolayı sizlere şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Düzenlediğimiz etkinliklerde emeği geçen müdür yardımcılarıma, öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.


Bu duygu ve düşüncelerle, okulumuz adına tekrar hoş geldiniz diyor, programımızın başarıyla geçmesini diliyor ve hepinizi saygıyla selamlıyorum.” dedi.

 

Okul Müdürü Aslan Kadıoğlu’nun konuşması sonrası öğrenciler Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası kapsamında hazırladıkları gösterilerini sergilediler. 


Anahtar Kelimeler : Beykoz,Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası,Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu



18-12-2024 683 Yorum yok. Yorum Ekle
Asım Özdemir

SPOR CAMİASINDA BEYKOZ’UN DEĞERİ İŞ BAŞINDA

15-06-2025 Yorum yok. 567
Kemal Efe Şişman "Konuk Yazar"

Bu Kalp Seni Unutur Mu?

30-05-2025 1 yorum. 2765
Ozan Derviş

Biraz BEYKOZLU Olalım

30-05-2025 Yorum yok. 1547
Neyir Erkan Şişman

EĞİTİMİN ŞAŞAN TERAZİSİ

30-05-2025 Yorum yok. 2320
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

KENDİNİ ÖNEMSEMEK…

30-05-2025 Yorum yok. 1723
Erdal Uzuner

MÜLKİYET PROBLEMLERİ

30-05-2025 Yorum yok. 1582
Hacı Arıcı

KURBAN ALLAH’A TESLİMİYETTİR

30-05-2025 Yorum yok. 640
Yaprak Akın

Deprem Öncesi Tedbirlerimizi Alalım mı!

30-05-2025 Yorum yok. 525
Asiye Çakır

İNSAN İNSANA…

30-05-2025 Yorum yok. 589
Cüneyt Pulant

Beykoz Belediyesi Çalışıyor mu?

30-05-2025 Yorum yok. 1710
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEP GEÇMİŞ OLSUN DEMEKLE Mİ KALACAĞIZ?

28-04-2025 Yorum yok. 693
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 1275