Çiğdem Mahallelilerden Beykoz Mahalle Buluşmasına Yoğun İlgi

05-07-2024 799 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi’nin dokuzuncusunu Çiğdem Mahallesi’nde gerçekleştirdiği Beykoz Mahalle Buluşmaları’na vatandaşlardan yoğun ilgi.


Çiğdem Merkez Camii’nin çok amaçlı salonunda gerçekleşen Mahalle Buluşmasına, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler; Belediye Başkan Yardımcıları Bilgehan Murat Miniç, Müfit Yetkin, Taner Aksu, Turgay Sucuoğlu ile birlikte katıldı.



Toplantıda, Başkan Köseler’e Plan Proje Müdürü Zeynep Atabey Bölükbaşı, İmar ve Şehircilik Müdürü Emre Genç, Zabıta Müdürü Murat Avşar, Veteriner İşleri Müdürü Turgut Özdemir, Ruhsat ve Denetim Müdürü Murat Öztürk, Temizlik İşleri Müdürü Akif Kılıç, Park ve Bahçeler Müdürü Zehra Gökçek, Fen İşleri Müdürü Murat Çabuk ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Fidan Gül eşlik etti.



Çiğdem Mahalle Buluşması’nın vatandaşlar dışındaki konukları ise CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Cengizhan Turaman, Çiğdem Mahallesi Muhtarı Hanife Emanet, Soğuksu Mahallesi Muhtarı Muammer Aydınoğlu, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Derneği Başkanı Erdal Öztürk oldu.


Toplantı, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in açılış konuşması ile başladı.



Konuşmasında Başkan Köseler, gerçekleştirdikleri mahalle buluşması öncesi Belediye ekiplerinin Çiğdem Mahallesi sakinleri ile gerçekleştirdiği anket verilerine göre, Çiğdem Mahallesi genelinde 266 hane ile görüşüldüğünü ve 463 talep toplandığının altını çizerek, vatandaşların taleplerinin 86’sını temizlik, 70’ini ulaşım,  59’unu park bahçeler, 40’ını ilaçlama, 38’ini imar, 18’ini sokak hayvanları, 15’ini yol bakım, 14’ünü kentsel dönüşüm, 14’ünün üst yapı yatırımları, 13’ünün zabıta konularında olduğunu belirterek sözü mahalle sakinlerine bıraktı.



Başkan Alaattin Köserler’in ardından Çiğdem Mahallesi Muhtarı Hanife Emanet ve Mahalle Sakinleri sorunlarını aktardılar.



Toplantının ardından, Beykoz Belediyesi toplantıya katılan vatandaşlara etli pilav, ayran ve tatlı ikramında bulundu.

 


Gerçekleşen toplantıda, mahallelerinde oyun oynayacak alanlarının olmadığını mikrofondan ifade eden çocuklar, mahalle arasında oyun oynadıkları sırada araçların çok hızlı geldiğini hatta arkadaşlarından birinin araçtan kaçarken ayağını incittiğini, ayrıca aynı aracın toplarının üzerinden geçerek toplarını da patlattığını söylediler.

 

 

Mahallenin afacanlarına medeni cesaretleri için teşekkür eden Başkan Köseler, bu durumun sadece Çiğdem Mahallesi’nde geçerli olmadığını, yapılaşmanın başlamasıyla birlikte Beykoz’un birçok mahallesinde vatandaşların yol, park bahçe gibi alanları sosyal alanları düşünmeden evlerini inşa ettiklerini ifade ederek, ilgili müdürlüğe tespit edilebilecek en uygun alana çocuklar için bir alan oluşturmaları talimatı verdi. Bununla da kalmayan Başkan Köseler, patlayan topları Beykoz Belediyesi olarak karşılama sözü verdi.

 


Başkan Köseler konuşması sonrası gençlere toplarını armağan ederek kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi,Alaattin Kılıç,Bilgehan Murat Miniç,Müfit Yetkin,Turgay Sucuoğlu,Taner Aksu,Zeynep Atabey Bölükbaşı,Emre Genç,Murat Avşar,Turgut Özdemir,Murat Öztürk,Akif Kılıç,Zehra Gökçek,Murat Çabuk,Fidan Gül,Beykoz Mahalle Buluşmaları,Çiğdem Mahallesi,Hanife Emanet


Fotoğraf Galerisi


05-07-2024 799 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

Dokuzuncu köy ile onuncu köy arasında yolculuk...

26-09-2024 Yorum yok. 894
Neyir Erkan Şişman

SAHİP ÇIKIN

26-09-2024 Yorum yok. 748
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

OZAN DERVİŞ İLE DOBRA DOBRA...

26-09-2024 Yorum yok. 774
Tuncay Ünde

Beykoz Devlet Hastanesi’nde Önemli Gelişme

26-09-2024 Yorum yok. 846
Yaprak Akın

Boğaziçi İmar Kanunzedeleri-3-

28-09-2024 Yorum yok. 725
Erdal Uzuner

KONUT SORUNU VE DÖNÜŞÜM

26-09-2024 Yorum yok. 802
Hacı Arıcı

BEYKOZ’DA GENÇLER VE GENÇ BİR SİYASETÇİ

26-09-2024 Yorum yok. 947
Cüneyt Pulant

Ümidimiz umutsuzluğa döndü...

26-09-2024 Yorum yok. 898
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEPİMİZ SORUMLUYUZ

28-08-2024 Yorum yok. 1054
Asiye Çakır

ERİYORUZ !...

28-07-2024 Yorum yok. 1495