Mahalle Buluşmaları Anadolu Hisarı Mahallesi’nde Devam Etti

08-06-2024 816 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve ekibi, Mahalle Buluşmaları’nın yedincisini Anadolu Hisarı Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

 

Yedinci Beykoz Mahalle Buluşması, İBB tarafından restoresi tamamlanan Anadolu Hisarı’nda gerçekleşti.

 

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Bilgehan Murat Miniç, Taner Aksu, Müfit Yetkin ile Müdürleri ile katılan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e Anadolu Hisarı Mahallesi Muhtarı Güzin Merve eşlik etti.

 

Gerçekleşen Mahalle Buluşmasının katılımcı bölümünde ise Anadolu Hisarı Turizm Kalkındırma Derneği Başkanı Mustafa Babuz, Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner, Göztepe Mahallesi Muhtarı Arzu Kuşdili ile çok sayıda mahalleli katılım gösterdi.

 

Toplantının açılışını yaptıktan sonra mahalle sakinlerine sözü veren Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e Anadolu Hisarı Mahallesi Sakinleri; İmar, temizlik, sokak aydınlatmaları, tarihi Anadolu Hisarı Mezarlığının bakımı, ulaşım, trafik ve vale sorunu, kültür sanat faaliyetleri gibi pek çok sorunu aktardılar.


Mahallelilerden gelen her soru ve öneriyi ilgili Belediye Müdürü vasıtasıyla cevaplayan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, gereken her şeyi başta kendisi olmak üzere Başkan Yardımcıları ve Müdürlerin not aldığını öncelik sırası oluşturarak tüm sorulara müdahale edileceğini ifade ederek, bu tür toplantıların sık sık devam edeceğini belirtti.

 

Başkan Köseler’in konuşmasının ardından ilçe yerel basınından sadece Doğuş Haber’in takip ettiği mahalle buluşması sona erdi.

 

Etkinlik sonunda Başkan Köseler, Anadolu Hisarı Mahallesi sakinleriyle sohbet ederek, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı.





Fotoğraf Galerisi


08-06-2024 816 Yorum yok. Yorum Ekle