BİSK Yeni Döneme Emin Adımlarla İlerliyor

02-06-2024 778 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği(BİSK) aylık olağan toplantısını Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu’nun sahibi olduğu Salaş Kafe’de gerçekleştirdi.

 

BİSK’in her ay bir spor kulübünün ev sahipliğinde, kahvaltılı olarak gerçekleştirdiği olağan toplantısı, Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu ile Kulübün Taekwondo Öğretmeni ve Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Mustafa Zurnacı’nın ev sahipliğinde Örnekköy Salaş Kafe’de oldukça yüksek bir katılım ile yapıldı.

 

BİSK Başkanı ve İASKF Genel Sekreteri Asım Özdemir ile Yönetim Kurulu Üyeleri’nin organizesinde gerçekleşen toplantıya, Türkiye’nin ve Beykoz’un gururu Avrupa Taekwondo Şampiyonu Halit Avcı, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Bilgehan Murat Miniç, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Uğur Gökdemir ve Özgür Özçelik ile Spor Kulüpleri’nin temsilcileri katıldı.

 

Kahvaltının ardından BİSK Genel Sekreteri İlker Güner’in açılışı gerçekleştirerek, kahvaltı ve toplantının ev sahibi Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu ile Taekwondo Öğretmeni Mustafa Zurnacı’ya teşekkür ederek sözü BİSK Başkanı Asım Özdemir’e verdi.


Asım Özdemir yaptığı selamlama konuşmasında, rahatsız olduğu için fazla konuşamayacağını, BİSK Sekreteri İlker Güner’in belirttiği gündem maddelerine göre söz almak isteyenlerin konuşabileceğini, cevap hakkı doğduğunda ise kısaca cevap verebileceğini belirtti.


Sonrasında ilk sözü Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Bilgehan Murat Miniç aldı. Miniç, bu güzel oluşumu zaten bilip, takip ettiğini, Belediye’de çalışma sisteminin oturması ile ilgili bir süreç yaşanmakta olduğunu, bu süreç aşıldığında BİSK’e ellerinden gelen desteği sağlamaya gayret edeceklerini, zaten BİSK bünyesinde Kulüp Başkanı olup aynı zamanda Meclis Üyesi olan Uğur Gökdemir’in var olduğunu. Onun da sorunların ulaşması ve çözüm noktasında büyük katkıları olacağına inandığının belirtip, ilçede aynı güne sıkıştırılmış birkaç etkinliğe gitmek için izin isteyerek toplantıdan ayrıldı.

 

Toplantı katılımcıları gerek gündeme gerekse serbest şekilde söz alarak görüşlerini ve isteklerini dile getirdiler.

Ülkemize Avrupa Şampiyonluğu kazandırmış Devlet Sporcusu olan Halit Avcı, Elmalı Spor Kulübü Taekwando Antrenörü Alaattin Başkurt ve Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Mustafa Zurnacı başta olmak üzere birçok uzak doğu sporları uzmanı sporcu BİSK toplantısını takip etmeleriyle katılımcıların takdirini aldılar.

BİSK Başkanı Asım Özdemir, Genel Sekreter İlker Güner ve Başkan Yardımcısı Coşkun Tosun yaptıkları açıklamalarda, Belediye’de görev dağılımları tam yapıldıktan sonra Beykoz Kulüpler Birliği olarak hâlihazır durumu ve oluşacak talepleri aktaracaklarını, bunun çok net ve çözüme dayalı olması adına kendi içlerinde ön toplantılar yapıp, son şekli belirlendikten sonra Belediye Başkanına iletileceği konusunda mutabık kalındı.

Oldukça verimli geçen toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.



Fotoğraf Galerisi


02-06-2024 778 Yorum yok. Yorum Ekle