Beykoz’da Mahalle Buluşmaları Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde Devam Etti

29-05-2024 709 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in göreve gelir gelmez başlattığı Mahalle Buluşmaları’nın beşincisi Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde gerçekleşti.

 

Mahalle buluşmasında Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köserler’e Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Bilgehan Murat Miniç, Taner Aksu ve Müfit Yetkin, Fen İşleri Müdürü Murat Çabuk, Zabıta Müdürü Murat Avşar, Hukuk İşleri Müdürü Şeyma Çobanoğlu, İmar ve Şehircilik Müdürü Emre Genç, Emlak ve İstimlak Müdürü Nebi Canlı, Veteriner İşleri Müdürü Turgut Özdemir,  Park ve Bahçeler Müdürü Nuran Gökkaya,  Plan ve Proje Müdürü Zeynep Atabey Bölükbaşı, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte katılırken, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Cengizhan Turaman ile Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Muhtarı Kemal Özman ile çevre mahallelerin Muhtarları katılım gösterdi.

 

Mahallelilerle tek tek selamlaşarak toplantının açılışını yapan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Beykoz’un yaz aylarında dışa açılan penceresi olan Poyraz, Riva, A.Kavağı, A.Feneri Mahallelerinde başlattıkları buluşmaların beşincisini Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek sözü Muhtar Kemal Özman’a bıraktı.

 

Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Muhtarı Kemal Özman gerçekleştirdiği konuşmasında bu tür buluşmaların Beykoz’da olduğu gibi Mahallelerinde de özlendiğini ifade ederek, mahalledeki sorunların yazılı olduğu dosyayı Başkan Köseler’e takdim ederek sözü mahalle sakinlerine bıraktı.

 

Mahmut Şevket Paşa Mahallesi sakinleri, başta ulaşım sorunu olmak üzere sokak hayvanları, küçükbaş-büyükbaş hayvancılık sorunu, spor ve yürüyüş alanı sorunu, sosyalleşmek için gerekli olan alanların yetersizliği gibi sorunları Başkan Köserler ve ekibine ilettiler.

 

İlgili Müdürler tarafından cevaplandırılan sorunların aktarılmasının ardından yeniden kapanış için söz alan  Başkan Alaattin Köseler, Mahmut Şevket Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri halk buluşması öncesi Mahalle genelinde Belediye yetkililerinin anketler gerçekleştirerek 200’ün üstüne sorunla karşılaştıklarını ifade etti.

 

Vatandaşların mahalle buluşmasında aktardığı sorunlarıda tek tek not ettiklerini belirten Başkan Köseler, şok hizmet programıyla Mahmut Şevket Paşa ve Beykoz’un geneline Belediye’nin elinin değeceğini ifade etti.

 

İlçe yerel basınından sadece Doğuş Haber’in takip ettiği mahalle buluşması sırasında Beykoz Belediyesi’nin açtığı kurslarda gitar eğitimi alan genç yeteneğini sergiledikten sonra çaldığı gitarı öğrenmek için Kavacık’a gitmek zorunda olduğunu bunun yerine mahallesinde kurs açılmasını istediğini söyledi.

 

Gençten gelen talep sonrası Başkan Köseler kendisine hak vererek en kısa sürede ilgileneceğini belirtti.

 

Halk buluşması sonrası Başkan Köserler esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler diledi. 



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


29-05-2024 709 Yorum yok. Yorum Ekle