Beykoz Trabzonlular Derneği’nde Erdal Uzuner Güven Tazeledi

26-05-2024 595 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Trabzonlular Derneği’nin olağan genel kurulu, derneğin Kavacık’ta ki merkezinde gerçekleşti, mevcut Başkan Erdal Uzuner tek liste ile girdiği seçimlerde güven tazeledi.


Beykoz Trabzonlular Derneği’nin olağan genel kurulu eski Çavuşbaşı Belde Belediye Başkanı ve önceki dönem AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gaye Zayıf, AK Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Sadullah Hasanoğlu ile derneğin üyeleri katılım gösterdi.

 

Verilen önerge ile olağan kongrenin Divan Başkanlığı’na Av. Kemal Kaya ve Divan Katipliklerine Vesile Kan Yeniay, Kürşat Kağan Genç seçildi.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda faaliyet raporunu Dernek Başkanı Erdal Uzuner, mali tabloyu ise Başkan Yardımcısı Fazlı Çilingir katılımcılarla paylaştı.

 

Faaliyet Raporu ve Mali Tablo’nun oylanmasının ardından Divan Başkanı Kemal Kaya inisiyatif kullanarak olağan genel kurula katılan isimlere günün anlam ve önemi kapsamında söz verdi.                                                           

 

Seçimler maddesinde, yeni dönem için mevcut Başkan Erdal Uzuner tek liste derneğin yeni dönem de de Başkanlığına seçildi. Teşekkür konuşması gerçekleştiren Başkan Uzuner, yeni dönemde Beykoz Trabzonlular Derneği’nin gençleşmesi için ellerinden gelen gayreti göstererek daha aktif bir dernek konumuna gelmek istediklerini ifade etti.


Yönetim Kurulu’nun çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından genel kurul sona erdi.

Beykoz Trabzonlular Derneği’nin Yeni Yönetimi;

Erdal Uzuner, İdris Kurt, Mubin Çakmak, Fazlı Çilingir, Sami Şahin, Ahmet Tural, Müslüme Albayrak, Nuran Zorlu, Murat Gedik, Ahmet Akın Ak, Kenan Zayıf, Ergun Genç, Serhat Gedik, Vesile Kan Yeniay, Ali İhsan Durmuş.

Denetim Kurulu Asil

Gençağa Meriç, Zeki Bülbül, Ahmet Akyüz

Disiplin Kurulu Asil

Kemal Kaya, Hüseyin Dinçer. Esra Erdoğan                                                                                                                                                                                                                                                                      




26-05-2024 595 Yorum yok. Yorum Ekle