Başkan Köseler Poyrazköy’de Vatandaşlarla Buluştu

15-05-2024 1014 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, 1999-2004 yıllarında gerçekleştirdiği halk buluşmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Köseler ilk halk buluşmasını Poyrazköy Mahallesi’nde vatandaşların katılımıyla gerçekleştirdi.

 

Poyrazköy Mahallesi’nin Yavuz Sultan Selim Köprüsü manzaralı çay bahçesinde gerçekleşen halk buluşmasına Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler Fen İşleri Müdürü Murat Çubuk, Zabıta Müdürü Murat Avşar, Hukuk İşleri Müdürü Şeyma Çobanoğlu, İmar ve Şehircilik Müdürü Emre Genç, Emlak ve İstimlak Müdürü Nebi Canlı ile birlikte katılırken, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri ve Poyrazköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Kalafat’da halk buluşmasına katılan isimler oldu.

 

Toplantıya katılan mahallelilerle tek tek selamlaştıktan sonra toplantının açılışını yapan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Beykoz’un 45 mahallesinde yapılacak halk buluşmalarının beraberinde, ŞOK Hizmet programlarıyla vatandaşların mahallelerde belediyenin varlığını hissedeceğini belirterek sözü Poyrazköy Mahallesi Muhtarı’na verdi.

 

Poyrazköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Kalafat, yeni seçilen Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve ekibine başarılar dilerek sözlerine başladı. Konuşmasının devamında Muhtar Kalafat, toplantıya katılan vatandaşların birinci ağızdan sorunları dile getirmesi bakımından halk buluşmalarının önemli bir hizmet olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Poyrazköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Kalafat’ın ardından Başkan Köseler, söz almak isteyen vatandaşlara tek tek söz verdi.

 

Poyrazköy Mahallesi sakinleri, halk buluşması için Başkan Köseler ve ekibine teşekkür ederek, imar sorunu, yaz aylarında içinden çıkılmaz hale gelen otopark sorunu, plajın başı boş bırakılması ve buna bağlı çeşitli kötü alışkanlıkları olan kişilerin plajdaki uygunsuz hareketleriyle Poyrazköy halkını rahatsız etmesi, balıkçıların sorunları, Mahallede market ve ATM olmaması, başı boş sokak köpekleri sorununu Köseler ve ekibine ilettiler.

 

Mahallelilerin sorunlarını tek tek not alan Başkan Alaattin Köseler, ilgili müdürlerin vatandaşlara konu hakkında cevap vererek bilgilendirilmelerini sağladı.

 

Toplantının sonunda toplantıya katılan tüm mahalle sakinlerine teşekkür eden Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, sorunlara en kısa zamanda etkili ve kalıcı bir şekilde müdahale edileceğini, daha sonrasında da yeniden mahalle sakinleri ile buluşarak sorunların çözümü üzerine bilgilendirmelerin yapılacağını belirtti.

 

Halk buluşması sırasında vatandaşlara çay ve kuru pasta ikramında bulunuldu. Halk buluşmasının ardından Poyrazköy sahilinde faaliyet gösteren restoranların temsilcileriyle de bir araya gelen Başkan Köseler, esnafında sorunlarını dinledi.

 

Mahalle esnafının ardından Başkan Köseler, vatandaşlarla birlikte trafiği rahatlatacak tedbirler üzerine incelemelerde bulundu.

 

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in Poyrazköy Mahallesi halk buluşmasını ilçe yerel basınından sadece Doğuş Haber takip etti.

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi,Alaattin Köseler,Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler,Poyrazköy Mahallesi,Halk buluşması


Fotoğraf Galerisi


15-05-2024 1014 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZ İÇİN DİYALOG ZAMANI

24-05-2024 Yorum yok. 816
Neyir Erkan Şişman

Milli Mesele

24-05-2024 Yorum yok. 722
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

FENERBAHÇE KLASİĞİ….

24-05-2024 Yorum yok. 580
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

19 MAYIS BİR BAŞLANGIÇ

24-05-2024 Yorum yok. 543
Cüneyt Pulant

Spor’da Yeni Sezon

24-05-2024 Yorum yok. 618
Yaprak Akın

KİRA KONTRATLARI GERÇEKLERİ

24-05-2024 Yorum yok. 523
Erdal Uzuner

SPOR OLSUN

24-05-2024 Yorum yok. 599
Hacı Arıcı

YANLIŞI YANLIŞLA ÇÖZMEK

24-05-2024 Yorum yok. 677
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 774
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1220
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 966