“Başarılı Bir Etkinliğin Ardından Engelsiz Umutlarla Kaldığımız Yerden Devam”

14-05-2024 515 Yorum yok. Yorum Ekle

Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği, Engelliler Haftası kapsamında gerçekleştirdiği muhteşem etkinlik sonrası, özel öğrencilerine teşekkür belgesi ve hediye takdim etti.

 

Dilek Akın Bülbül’ün Başkanlığını yaptığı ve merkezi Çubuklu Mahallesi’nde bulunan Engelsiz Umutlar sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği, Anadolu Hisarı Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği “Bir Sevgi İstiyorum, Engelsiz Olsun” etkinliği sonrası, özel gereksinimli öğrencilerine etkinlikte olan üstün başarılarından dolayı teşekkür belgesi ve hediye takdiminde bulundu.

 

Belge ve hediye takdimi sonrası günün anısına bir konuşma gerçekleştiren Dernek Başkanı Dilek Akın Bülbül “Etkinliğimizde yüz yüze, daha sonrasında da sayısız tebrik telefonu aldım. Beykoz Halk Eğitimi Merkezi’nin yüce gönüllü öğretmenleri Melek Kıyan, Nezahat Koptagit, Seren Akkel, Betül Büşra ve Gamze Aydın şahsında Kurum Müdürümüz Orhan Çoma ile ekibine teşekkür ederken tabi ki en büyük teşekkürü derneğimizin engelsiz yüreklerine ediyorum. İyi ki varsınız.” şeklinde konuştu.

 

Başkan Bülbül’ün konuşması sonrası günün anısına kesilen pasta ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.




14-05-2024 515 Yorum yok. Yorum Ekle