Tokatköy Ortaokulu’nda “Gurur ve Mutluluk”

13-05-2024 739 Yorum yok. Yorum Ekle

Tokatköy Ortaokulu, hem Mobiloil Türk A.Ş’nin sponsorluğunda yapımı tamamlanan çok amaçlı salonunun açılışını gerçekleştirmenin gururunu hem de aynı salonda Vakıflar Haftası ilçe kutlama programını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı.

 

Beykoz’un tecrübeli eğitim yöneticilerinden Müzeyyen Kenger’in Müdürlüğü’nü yaptığı Tokatköy Ortaokulu’nda gerçekleşen açılış ve kutlama programına Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan ve Şube Müdürleri, Beykoz Belediyesi Meclis Başkanvekili Taner Aksu ve Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Tokatköy Mahallesi Muhtarı Galip Bekaroğlu, Okul Müdürleri, Beykoz Otistik Çocuklar ve Aileleri Yardımlaşma Derneği(BOÇAY) Başkanı Bülent Taştan, TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, Mobiloil Türk A.Ş Müdürü Handan Karakaş, TEGV Temsilcisi Derya Öner, TEMA Vakfı Temsilcisi Meltem Doğan, İHH İnsani Yardım Vakfı Beykoz Temsilcisi Ekrem Tuncer’e vekaleten Kadın Kolları Başkanı Selma Sadıkoğlu, Hamidiye Kültür Eğitim  Vakfı Temsilcisi Ali Oflu ve Beykoz Vakfı Müdürü Hüseyin Yaman ile öğrenciler katılım gösterdi.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini bildiren konuşmayı Okul Müdürü Müzeyyen Kenger gerçekleştirerek Mobiloil Türk A.ş’nin sponsorluğunda yenilenen çok amaçlı salon hakkında bilgi verdikten sonra emeği geçenlere teşekkür ederek Vakıflar Haftası ile ilgili konuşmasını gerçekleştirdi.

 

Okul Müdürü Müzeyyen Kenger’in konuşmasının ardından etkinliğe katılan Vakıf Temsilcileri, temsil ettikleri vakıfları hakkında öğrencileri ve etkinlik katılımcılarını bilgilendirdi.

 

Vakıf Temsilcilerinin bilgilendirmeleri sonrası çok amaçlı salonun sponsoru Mobiloil Türk A.Ş Müdürü Handan Karakaş’ta duygu ve düşüncelerini katılımcılarla paylaştı. Konuşması sonrası Karakaş’a Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan tarafından teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi.

 

Plaket takdimi sonrası Tokatköy Ortaokulu Öğrencileri, Vakıflar Haftası kapsamında hazırladıkları kısa tiyatro oyunlarını sergilediler.

 

Etkinliğin finali Tokatköy Ortaokulu Müzik Öğretmeni Kamuran Sönmez yönetiminde öğrencilerin sergilediği müzik dinletisi ile gerçekleşti.

 

Vakıf temsilcileri etkinlik sonrası okul bahçesine kurdukları stantlarda, öğrencilerin vakıflar hakkında eğlenirken öğrenmelerini sağlayan etkinlikler düzenledi.

 

Programı ilçe yerel basınından sadece Beykoz Doğuş Haber takip etti.

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


13-05-2024 739 Yorum yok. Yorum Ekle