Görentaş Köyü Derneği’nden Annelere Özel

12-05-2024 689 Yorum yok. Yorum Ekle

Kastamonu İli Bozkurt İlçesi Görentaş Köyü Derneği, 12 Mayıs Anneler Günü kapsamında Beykoz’da ikamet eden üyelerini ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.


Erol Yılmaz’ın Başkanlığını yaptığı Görentaş Köyü Derneği, özellikle yaşlı ve hasta üyelerini belirleyerek kendilerini Anneler Günü’nde ziyaret ederek, birer buket çiçek hediye etti.

 

Gerçekleşen ziyaretlerini sosyal medya hesabından paylaşan Kastamonu İli Bozkurt İlçesi Görentaş Köyü Derneği Başkanı Erol Yılmaz paylaşımında "Anneler Günü dolayısıyla Beykoz'da yaşayan köylülerimizden yaşlı ve hasta annelerimizi ziyaret ederek, dualarına talip olduk. Elimizden geldiği kadar tüm yaşlı ve hasta annelerimizi ziyaret etmeye çalışıyoruz. Ancak gidemediğimiz anneler varsa, onlar da hakkını helal etsinler. Ayrıca Avrupa yakasında oturan köylülerimize de gidemedik, onlar da hakkını helal etsinler. İnşallah başka bir zaman onları da ziyaret etme fırsatı buluruz. Bu vesile ile ahirete göç etmiş annelerimize Allahtan rahmet diler, hayatta olan tüm annelerimizin anneler gününü kutlarım.” ifadelerine yer verdi.






12-05-2024 689 Yorum yok. Yorum Ekle