Acarkent Rotary Kulübü’nden Sanatçı Zafer Erdaş’a “Meslekte Üstün Hizmet Ödülü”

08-05-2024 562 Yorum yok. Yorum Ekle

Acarkent Rotary Kulübü, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Solist Sanatçısı Zafer Erdaş’a “Meslekte Üstün Hizmet Ödülü” verdi.

 

Acarkent Rotary Kulübü Derneği’nin her yıl mesleğinde “fark meydana getiren”, “topluma hizmet eden”  başarılı çalışmalar yapan iş insanlarına ve sanatçılara verdiği Meslekte Üstün Hizmet Ödülü’nün ikincisini İstanbul Devlet Opera ve Balesi Solist Sanatçısı Zafer Erdaş’a takdim etti.

 

Anadolu Hisarı Gümüşyalı  Restoran’da düzenlenen  toplantıda Acarkent Rotary Kulübü Derneği Dönem Başkanı Zehra Boldurmaz Turan ve eşi Oktay Turan,  Kurucu Başkanı Ömer Oğuz, Geçmiş Dönem Başkanları Çiğdem Ünlü, Didem Argüden, Aynur ve Hakan Ölçer, Yaşar Atacık, Nesrin İşanlar, Gelecek dönem Başkanı Müge Bereket, Acarkent Rotaract Kulübü gelecek dönem Başkanı Melis Sönmez, kulüp üyeleri ve misafir iş insanları hazır bulundu.

 

Acarkent Rotary Kulübü 2023-2024 Dönem Başkanı Zehra Boldurmaz Turan “Dünyaya Umut Olalım” niyeti ile açılış ve selamlama konuşması sonrası Gelecek Dönem Başkanı Müge Bereket gelecek dönem proje hedeflerini içeren sunumu yaptı.

 

Sunumun ardından 2023-2024 Dönem Başkanı Zehra Boldurmaz Turan, “Meslekte Üstün Hizmet Ödülü” hakkında bilgi verdi. Başkan Turan’ın ardından Kulüp Sekreteri Bezni Çevik ödüle ilişkin yönetim kurulu kararını ve Didem Argüden’de ödül takdim edilecek konuk Zafer Erdaş’ın özgeçmişini okudu.

 

Dönem Başkanı Zehra Turan’ın Zafer Erdaş’a ödülünü takdim etmesi sonrası Erdaş, ödülü almaktan duyduğu gururu ifade ederek Acarkent Rotary Kulübü’ne kendisini ödüle layık gördükleri ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.

 

Gecenin sonunda Sanatçı Zafer Erdaş ve piyanist / 37 Sanat Akademisi Kurucusu Didem Arguden’in piyanosu eşliğinde birbirinden değerli eserleri icra ettiler.

Haber Kaynağı: Acarkent Rotary Kulübü





08-05-2024 562 Yorum yok. Yorum Ekle