Tiyatrolar Günü Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’nde Kutlandı

27-03-2024 728 Yorum yok. Yorum Ekle

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü Beykoz ilçe kutlama programı, Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti.

 

Abidin Demir’in Müdürlüğünü yaptığı Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’nin konferans salonunda gerçekleşen programa Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Şube Müdürü Çetin Can, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katılım gösterdi.

 

Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Öğrencilerinin hazırladığı resim sergisinin gezilmesi sonrası etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini bildiren konuşmayı Okul Müdürü Abidin Demir yaptı.

 

Okul Müdürü Abidin Demir’in konuşması sonrası Müzik Öğretmeni Şükran Çıracı yönetiminde Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Öğrencilerinden oluşan müzik kulübü sahne aldı.

 

Müzik kulübünün dinletisinin ardından Tiyatro Öğretmeni Hasan Demirci’nin yönetiminde öğrencilerin hazırladığı “Terapi” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

 

Tiyatro oyunun ardından atletizm uzun atlama ve 200 metrede İstanbul ikincisi olan Sümeyye Nas Derman’a madalya ve başarı belgesini Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan takdim etti.

 

Etkinlik sonunda katılımcılara hitap eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan, etkinlik için emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

İlçe yerel basınından sadece Doğuş Haber’in takip ettiği etkinlik hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.   





27-03-2024 728 Yorum yok. Yorum Ekle