BİSK’in Aylık Buluşmaları Devam Ediyor

03-02-2024 765 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği(BİSK)’nin kendi ev sahipliğinde gerçekleşen aylık olağan toplantısında, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Başkanı Bülent Kılıç ve emekli Beykoz İlçe Nüfus Müdürü Nihade Kılıç’ı ağırladı.

 

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Asım Özdemir’in Başkanlığını yaptığı Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği(BİSK), her ay Beykoz’da ki bir kulübün ev sahipliğinde gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantıyı bu ay kendi ev sahipliğinde İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

 

Kahvaltılı toplantıya Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam, BİSK’in Yönetim Kurulu Üyesi, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şube Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Başkanı Bülent Kılıç, emekli Beykoz İlçe Nüfus Müdürü Nihade Kılıç ile çok sayıda Spor Kulübü Başkanı ve Temsilcisi katılım gösterdi.

 

Kahvaltının ardından toplantının açılışını yapan BİSK Başkanı Asım Özdemir, aylık kahvaltılı değerlendirme toplantılarına katılan tüm spor kulüplerine ve davetlilerine teşekkür ederek, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın yeni dönem için yeniden Beykoz Belediye Başkan Adayı gösterildiğini ve bu yüzden de programının yoğun olduğunu, selamlama konuşması sonrası aralarından ayrılacağını, fakat ilerleyen günlerde bizzat Spor Kulüpleri’nin sorunlarının görüşüleceği bir toplantı düzenleyip tüm spor kulüplerini davet edeceğini belirtip sözü Belediye Başkanı Murat Aydın’a bıraktı.

 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, toplantı için BİSK Başkanı Asım Özdemir’e teşekkür ederek, beş yılda Beykoz Belediyesi olarak gençlerin sporla uğraşmaları gerektiğini dert edinerek, futbol branşını ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine bırakıp, diğer hemen her branşta faaliyet gösterip spor sevenlere hizmet verdiklerinin altını çizerek, ilerleyen günlerde tekrar bir araya gelmek üzere katılımcılardan izin istedi.

 

Başkan Aydın’ın konuşması sonrası, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Asım Özdemir, Beykoz’da uzun süre görev yaparak hemen her konuda Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları, Spor Kulüpleri ve vatandaşlara yardımcı olan emekli Beykoz İlçe Nüfus Müdürü Nihade Kılıç’a teşekkür edip, yeni yaşamında sağlıklı ve mutlu bir ömür dileyip, kendisine Türk Milli Takımı forması ve çiçek takdiminde bulundu.

 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın bir başka etkinlik için toplantıdan ayrılmasının ardından Başkan Özdemir tekrar sözü alarak başta Hakem sorunu olmak üzere Spor Kulüplerini ilgilendiren konular hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

BİSK Başkanı Asım Özdemir’in ardından geçmiş dönem Beykoz İlçe Nüfus Müdürü Nihade Kılıç ve Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Başkanı Bülent Kılıç’ın teşekkür konuşması ile birlikte, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şube Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam ve Spor Kulübü Temsilcileri, Spor Kulüplerinin sorunları üzerine söz alarak görüşlerini aktardılar.

 

Toplantı çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


03-02-2024 765 Yorum yok. Yorum Ekle