Başkan Aydın Beykoz için Yeniden Kolları Sıvadı

20-01-2024 1419 Yorum yok. Yorum Ekle

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı gösterilen Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz’da partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

 

Soğuk ve yağışlı havaya rağmen AK Parti’nin Kavacık’ta ki ilçe merkezine gelen partililer, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam ile 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde, AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ı meşaleler ve ‘Yeniden Beykoz, Yeniden İstanbul’ sloganlarıyla karşıladılar.

 

Partinin toplantı salonunda gerçekleşen buluşmanın açılışını, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan yaptı. Başkan Ayduğan tüm partilileri selamlayarak başladığı konuşmasında, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Aday Tanıtım Toplantısı’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından mevcut Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın yeniden Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak gösterildiğini, 31 Mart 2024 günü Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın ve İBB Başkan Adayı Murat Kurum’un Belediye Başkanı seçilmeleri için önlerinde ki 70 gün boyunca, gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

 

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan’ın konuşması sonrası, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam ve SKM Başkanı Hayrettin Yanık’ta partililere hitap ederek Başkan Aydın’a başarılar dilediler.

 

Toplantının son konuşmacısı olan Beykoz Belediye Başkanı ve AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, soğuk ve yağışlı havaya rağmen, parti merkezine gelerek mutluluklarını paylaşan tüm partililere teşekkür ederek sözlerine başladı. Konuşmasının devamında Başkan Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görevlendirmesiyle, AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı gösterildiğini, Allah nasip ederse Beykozlulara hizmet yolunda gece gündüz çalışacağını belirterek, Beykoz Belediyesi’nin bugünlere gelmesine vesile olan merhum Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i rahmet ve minnetle andığını ifade etti.

 

Beykoz Belediye Başkanı ve AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın’ın konuşması sonrası, İlçe Başkanı Özkan Ayduğan kapanışı gerçekleştirerek, 22.01.2024 Pazartesi gününden itibaren Seçim Koordinasyon Merkezi’nin çizdiği program doğrultusunda, çalışmalara başlayarak, 31 Mart Seçimleri’nde İstanbul’da rekor oy almak için tüm teşkilat olarak canla başla çalışacaklarını belirtti.


Anahtar Kelimeler : Beykoz,AK Parti,AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın,Beykoz Belediyesi

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


20-01-2024 1419 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

“ETEKTE FAZLA TUTULAN TAŞLAR KAMBUR YAPARMIŞ”

17-03-2026 Yorum yok. 2336
Neyir Erkan Şişman

BAYRAM HERKESE GELIR MI?

17-03-2026 Yorum yok. 2185
Hacı Arıcı

83 Yıllık Bir Ömre Bedel KADİR GECESİ

17-03-2026 Yorum yok. 2186
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

FUTBOL AKLI...

17-03-2026 Yorum yok. 2209
Erdal Uzuner

MART GÜNDEMİ

17-03-2026 Yorum yok. 2120
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

KADIN EMEĞİ İLE ISINAN BEYKOZ

17-03-2026 Yorum yok. 2324
Cüneyt Pulant

Ramazan’da yapılanlar...

17-03-2026 Yorum yok. 2139
Asiye Çakır

BAYRAMIN AYNASINDA BEYKOZ;

17-03-2026 Yorum yok. 2404
Yaprak Akın

Evler Pahalı Değil, Konut Üretmek Pahalı

17-03-2026 Yorum yok. 2105
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 5013
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 10720