Gülay Demirel “Beykoz’da Değişim Beykozlunun Elinde”

17-12-2023 933 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gülay Demirel, Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığı tanıtım toplantısını, yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Toplantıda Demirel “Bu seçim döneminde, tüm ilçelerde meclis çoğunluğu ile iktidar olma sorumluluğumuz var. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında kurucu partimizi hak ettiği zirveye taşıma sorumluluğumuz var. Her birimiz, sokak sokak, ev ev, mahalle mahalle çalışacağız ve CHP’yi Beykoz’da iktidar yapacağız.” dedi.


CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Gülay Demirel’in Kavacık’ta ki ilçe merkezinde gerçekleştirdiği Aday Adaylığı Tanıtım Toplantısı’na, eski Devlet Bakanı Önay Alpago, CHP İBB Grup Başkanvekili ve Pendik Belediye Başkan Aday Adayı Tarık Balyalı, Gazeteci-Yazar Ruhat Mengü, CHP önceki dönem Beykoz İlçe Başkanları İsmet Konca, Bahadır Yavuz, CHP 31 Mart Beykoz Belediye Başkan Aday Adayları Remzi Şen, Akif Hamzaçebi, Hüseyin Ünal, Aydın Düzgün, İsmail Gürkan ve Füsun Sökmez, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun ve Muhtarlar, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Asım Özdemir, çok sayıda partili ve Beykoz Eğitime Destek Derneği’nin Gönüllüleri ile Demirel Ailesi katılım gösterdi.

 

İBB ve Beykoz Belediye Meclisi’nin üyesi, ilçenin en güçlü sivil toplum kuruluşlarından BEDES’in Başkanı, ayrıca birçok sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri, muhtarlar ve Beykoz halkı ile yakın ilişkiler içerisinde olan Gülay Demirel’in tanıtım buluşması, oldukça kalabalık katılımcıların sık sık attıkları sloganlar eşliğinde büyük bir coşku içerisinde başladı. 

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tanıtım toplantısının açılışını CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan yaparak, CHP’nin iki dönem İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi olan Gülay Demirel’in Beykoz’da partisi adına gerçekleştirdiği çalışmalardan, tüm partililerin haberdar olduğunu vurgulayarak kendisine başarılar dileyip, birlik beraberlik ile Beykoz Belediyesi’ni ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacaklarını ifade etti.

 

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan’ın ardından konuşmasını gerçekleştirmek üzere Gülay Demirel kürsüye davet edildi. CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Gülay Demirel, Boğazın Yargıçları taraftar grubunun coşkulu sloganları ve partililer ile BEDES gönüllülerinin alkışlarıyla kürsüye geldi.

 

Tüm partilileri ve misafirlerini selamlayarak sözlerine başlayan Demirel, tüm Belediye Başkan Aday Adaylarını anons ettikten sonra, 13 Aday Adayı arasında kendisi gibi kadın Belediye Başkan Aday Adayı olan Füsun Sökmez’i sahneye davet ederek, ilçe yerel basınına birlik ve beraberlik pozu verdiler.

 

Konuşmasının devamında Gülay Demirel, 2014-2019 arasında Beykoz’da muhalefeti de yaşadığını, 2019-2024 arasında İstanbul’da iktidar olmayı da yaşadığını, tüm engellemelere rağmen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte 16 milyon İstanbulluya hizmet ürettiklerini, bu kapsamda yeniden CHP İBB Başkan Adayı olan Ekrem İmamoğlu’na başarılar dileyerek, Aday gösterilmesi ve birlik, beraberlik ile Beykoz’da seçimleri kazanmaları durumunda, 5 yılını Başkan İmamoğlu ile geçirmiş bir yol arkadaşı olarak, onun tecrübelerini Beykoz’a yansıtmaktan onur duyacağını ifade etti.

 

Konuşması sık sık alkışlar ve tezahüratlarla kesilen CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Gülay Demirel, Beykoz’u hak ettiği seviyeye çıkararak; Cam, Kanlıca Yoğurdu, Anadolu Hisarı Kalesi, Yoros Kalesi, Onçeşmeler, Tabiat Parkları gibi pek çok lezzet, tarih ve doğa harikasını sınırları içerisinde bulunduran Beykoz’u, göreve gelmesi durumunda, yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmez noktası haline getirip, ilçeye gelir akışı sağlayacağını belirterek konuşmasına devam etti.

 

Konuşmasının ardından, başta CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan olmak üzere, katılımcıların tebriklerini kabul eden CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Gülay Demirel, kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

Gülay Demirel’in Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığı tanıtım toplantısının ön hazırlığı, sahne, ses ve görüntüleme dizaynı olarak oldukça dikkat çekerken, tanıtımı ilçe dışından da birçok gazetecinin takip ettiği gözlendi. 

 

CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Gülay Demirel’in konuşmasının tamamını haberimizin video bölümünde ve orijinal metin halini okuyucularımıza aktarıyoruz. 

10 yıllık Belediye Meclisi Üyeliğimde;

 

Hem muhalefet, hem de iktidar tarafında oldum. İktidar tarafında meclis çoğunluğunun başka partide olması nedeniyle çok farklı deneyimler edindim. Şimdi hem Beykoz’da hem de İstanbul’da meclis çoğunluğu ile iktidar olmak için çalışacağız.

 

İktidarın her türlü engellemesine, Pandemiye ve Ekonomik krize rağmen İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilikte tarih yazmıştır.

 

CHP’li Belediyelerin hizmetleri bu zorlu süreçte örnek bir çalışma sistemi ortaya koymuştur. İşte tam da bu nedenle Beykoz’umuzu partimizin sosyal belediyecilik hizmetleri ile buluşturmak üzere yoka çıktım.

Bu iddia ile bugün, aday adayı olarak huzurunuzdayım.

 

Değerli  hemşerilerim, Değerli yoldaşlarım, bu seçim dönemi tüm ilçelerimizde meclis çoğunluğu ile iktidar olma sorumluluğumuz var.

 

Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılında kurucu partimiz asırlık çınarı hak ettiği zirveye taşıyacağız.

 

Ev, ev ,Sokak sokak, mahalle mahalle, ilçe ilçe birleşerek umudu örgütleyeceğiz.  İşte bu nedenle bu yerel seçimler çok önemlidir. Tüm örgütümüzle bu hedefe birlikte yürüyeceğiz.

 

Cumhuriyet Halk Partimizin; halkçı belediyecilik anlayışıyla cumhuriyetimizin 2. Yüzyılı bizim onur ve gurur tablomuz olacaktır. Yeni nesil bir belediyecilik örneği ile 250.000 Beykozlu için müreffeh bir şehir inşa edeceğiz.


Adil, yeşili koruyan ve yaratıcı bir başlangıç için yüksek bir sorumlulukla hazırladığımız projelerimizle Beykoz hizmet maratonumuzu yeni atılımlar ve yeni yatırımlarla başlatacağız.

 

Önceliğimiz olan kent yoksulluğu ile mücadeleyi hak temelli sosyal projelerle başlatacağız. Bu çalışmaya paralel olarak deprem öncelikli imar planlama seferberliğini başlatacağız. Depreme dayanıklı yapılaşma sürecini destekleyecek ve vatandaşımızın memnuniyet temeline dayalı olarak gerçekleştireceğiz.

 

“Beykoz Yenileniyor Projesi”ni deprem gerçekliğini göz önünde bulundurarak başlatacağız.

-İçme ve kullanma sularının depolanması için çalışmalar başlatacağız.

 

“Yaşayan Beykoz” iddiamızla;

 

Mahalle evleri, bilgi merkezleri, spor tesisleri, kültür ve sanat etkinlikleri, çocuklarımıza kreşler ve kişisel ve sosyal gelişimini destekleyici  merkezler yapacağız. Yaş alan büyüklerimizin her türlü ihtiyaçlarını giderecek merkezler oluşturacağız. Tarihi ve kültür varlıklarımızın bakım ve onarımlarını gerçekleştireceğiz.

 

Atalarımızın mirasına en üst düzeyde sahip çıkacak ve kent turizmimizin gelişmesi için çalışmaları hızlandıracağız. Fikri hür, vicdanı hür nesiller için gençlik merkezleri, mesleki gelişim seminerleri, başta yabancı dil olmak üzere kişisel gelişim kursları açacağız.

“Ey Türk kadını! Sen yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layıksın!” diyerek kadının toplumdaki yerini belirten Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde kadınlarımızı hak ettiği yere taşıyacak projeler her zaman önceliğimiz olacak.

 

UKOME’nin yapısını değiştiren Ak Parti yönetimine rağmen, Beykoz’da ulaşım sorununu asgariye indirmek için belediye olarak alternatif çözümler üreteceğiz. Toplu taşımanın ulaşamadığı yerleri ücretsiz Ring seferleri ile destekleyeceğiz.

 

Öncelikli hedefimiz, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla herkesin söz sahibi olduğu bir Beykoz yaratmaktır. Kentsel dönüşüm projeleriyle beraber, altyapı sorunlarına çözüm getirerek, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir ilçe oluşturmayı amaçlıyoruz.


Geçimini tarımdan ve hayvancılıktan sağlayan köylülerimize İstanbul Büyükşehir Belediyemizle iş birliği yaparak tarım desteğini daha da güçlendireceğiz.

 

55 kilometre sahil şeridi olan ilçemizde balıkçılarımızın yaşadığı sorunları biliyoruz. Tüm bu sorunları birlikte çözeceğiz.

 

Beykozun simgesi haline gelen paşabahçeyi ön plana çıkararak cam ustalarımızı yeniden faaliyetlerini sürdürecekleri alanlara kavuşturacağız.

 

Beykoz’da yaşayan engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükseltmek ve hak temelli hizmet almalarını sağlamak için hazırladığımız projeleri hayata geçireceğiz.

 

Beykoz’da sokakta yaşayan hayvanlarımızın sağlıklı yaşam şartlarına kavuşması için gerekli çalışmalar ivedilikle hayata geçirilecek ve ilgili sivil toplum örgütleriyle iş birliği çerçevesinde toplum farkındalığını arttıcak projeler üretilecektir.

 

Eğitimden sağlığa, kültürden spora kadar her alanda hizmetlerimizi güçlendirerek, Beykoz'un potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için çalışacağız. Gençlerimizin ve kadınlarımızın katılımını artırarak, daha dinamik ve eşitlikçi bir Beykoz için çaba göstereceğiz.

 

Değerli hemşerilerim, bu yolculukta sizlerin desteği ve katılımı benim için çok önemli. Sizlerle birlikte Beykoz'u daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz.

 

İlçemizin her köşesine eşit ve adaletli hizmet götürmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

 

Biliyorum biliyoruz Beykoz için ne desek az Beykozlu için ne yapsak az kalır.

 

Bizim iktidarımızda Beykoz ve Beykozlular hak ettikleri ve alacakları tüm hizmetlerle huzur ve mutlulukla yaşayacaklardır.

 

Sağlıklı, mutlu ve müreffeh bir Beykoz için, birlikte yürümeye var mısınız?

Anahtar Kelimeler : Beykoz,CHP,CHP Beykoz,CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı,CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Gülay Demirel,Gülay Demirel

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


17-12-2023 933 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BAYRAM GELMİŞ NEYİME

13-06-2024 Yorum yok. 787
Neyir Erkan Şişman

TUVA

13-06-2024 Yorum yok. 634
Erdal Uzuner

ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLAR

13-06-2024 Yorum yok. 613
Asiye Çakır

SİZ KAZANDINIZ, BİZ KAYBETTİK...

13-06-2024 Yorum yok. 787
Cüneyt Pulant

BURUK BAYRAM

13-06-2024 Yorum yok. 646
Yaprak Akın

Boğaziçi Kanunu ve Kanunzedeleri

13-06-2024 Yorum yok. 663
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

YAPRAK DÖKÜMÜ

13-06-2024 Yorum yok. 661
Hacı Arıcı

KURBAN KESMENİN ÖNEMİ?

13-06-2024 Yorum yok. 701
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

19 MAYIS BİR BAŞLANGIÇ

24-05-2024 Yorum yok. 562
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 800