Sökmez “Beykoz’u Birlikte Yöneteceğiz”

16-12-2023 977 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Füsun Sökmez, ilçe merkezinde gerçekleştirdiği Aday Adayı Tanıtım Toplantısın’da “Sistemli ve düzenli bir çalışmayla adayın etrafında kenetlenen bir programla, projelerimizle halkımızla buluşacağız. Çok çalışacağız.” dedi.


Uzun yıllar Beykoz başta olmak üzere tüm Türkiye genelinde sivil toplum ve siyaset çalışmaları yaparak 2022 yılında CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen ve Beykoz’un siyasi alanda dışa açılan penceresi haline gelen, aynı zamanda dönemsel yazılarıyla, Beykoz Doğuş Haber’in Köşe Yazarı olan Füsun Sökmez, 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’den Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

 

CHP’nin Kavacık’ta ki ilçe merkezinde gerçekleşen tanıtım toplantısına, önceki dönem ilçe başkanları İsmet Konca, Bahadır Yavuz, CHP 31 Mart Beykoz Belediye Başkan Aday Adayları Hüseyin Ünal, Alaattin Köseler, İsmail Gürkan, Akif Hamzaçebi ve Gülay Demirel, Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner, Füsun Sökmez’in aile bireyleri ile mali müşavir arkadaşları ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tanıtım toplantısının açılışını CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan yaptı. Başkan Taştan, Aday Adaylığı tanıtım toplantısına katılan partilileri selamlayarak, sonuç ne olursa olsun, birlik ve beraberlik ile Beykoz Belediyesi’ni ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacaklarını belirtip, CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Füsun Sökmez’e başarılar diledi.

 

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan’ın ardından kürsüye davet edilen Belediye Başkan Aday Adayı Sökmez partililerin ve salonda bulunan, Boğazın Yargıçları taraftar grubunun alkışlarıyla kürsüye geldi.

 

Tüm partilileri ve misafirlerini selamlayarak sözlerine başlayan Sökmez, kendisini tanımayanlar için sivil toplum, iş hayatı ve siyasi yaşamı üzerine biyografisini paylaştı.

 

Biyografisinin ardından, projelerinin bir kısmını paylaşan Sökmez “Önümüzde çok çetin bir süreç bizleri bekliyor. Sistemli ve düzenli bir çalışmayla adayın etrafında kenetlenen bir programla, projelerimizle halkımızla buluşacağız. Çok çalışacağız, çok çalışacağız. Bu defa şanslıyız Başkanımız var. Sayın Ekrem İmamoğlu ile taçlanan Büyükşehir Belediyemiz var. Hem Beykoz Belediyesi’ni alacağız, hem Büyükşehir Belediyesi’ni tekrar alacağız hem de meclisteki çoğunluğu sağlayacağız.” şeklinde konuşmasına devam etti.

 

Konuşması sonrası, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan ve diğer Belediye Başkan Aday Adayları başta olmaz üzere salonda bulunan partililer, Füsun Sökmez’i tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

İlçe merkezinde sonlanan tanıtım toplantısının ardından, etkinliğe katılan Boğazın Yargıçları Taraftar Grubu, ilçe merkezinin girişinde, Beykozluya Sökmez, Adayımız Füsun Sökmez yazılı pankartları ile meşale gösterisinde bulundular.




Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


16-12-2023 977 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BAYRAM GELMİŞ NEYİME

13-06-2024 Yorum yok. 787
Neyir Erkan Şişman

TUVA

13-06-2024 Yorum yok. 634
Erdal Uzuner

ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLAR

13-06-2024 Yorum yok. 614
Asiye Çakır

SİZ KAZANDINIZ, BİZ KAYBETTİK...

13-06-2024 Yorum yok. 787
Cüneyt Pulant

BURUK BAYRAM

13-06-2024 Yorum yok. 646
Yaprak Akın

Boğaziçi Kanunu ve Kanunzedeleri

13-06-2024 Yorum yok. 663
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

YAPRAK DÖKÜMÜ

13-06-2024 Yorum yok. 661
Hacı Arıcı

KURBAN KESMENİN ÖNEMİ?

13-06-2024 Yorum yok. 701
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

19 MAYIS BİR BAŞLANGIÇ

24-05-2024 Yorum yok. 562
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 800