Çelik “Beykoz’u Kazanmak, Türkiye’yi Kazanmaktır.”

14-12-2023 988 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, tadilatı tamamlanan CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle buluştu, Çelik partililere 31 Mart 2024 yerel seçimleri ile ilgili görüşlerini sunarak “Beykoz’u Kazanmak Türkiye’yi Kazanmaktır.” dedi.


Akşam saatlerinde CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nın Kavacık’ta ki ilçe merkezinde CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve İl Başkan Yardımcılarının gerçekleştirdiği ziyarete geçmiş dönem CHP Beykoz İlçe Başkanları İsmet Konca ve Bahadır Yavuz, 31 Mart 2024 CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayları Alaattin Köseler, Akif Hamzaçebi, Halit Kılıç, Hüseyin Ünal, Remzi Şen, Cemal Yavuz, Yücel Akdemir, Aydın Düzgün, Tuncay Tolga Özçakmak, İsmail Gürkan, Feyzi Ünal, Füsun Sökmez ve Gülay Demirel, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Aday Adayları ile çok sayıda partili katılım gösterdi.

 

Ziyarete tadilatı yeni tamamlanan ilçe merkezini gezerek başlayan İl Başkanı Özgür Çelik, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan şahsında emeği geçen herkesi tebrik etti.

 

Partinin konferans salonunda bekleyen partililerle de buluşan İl Başkanı Çelik’i CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan takdim etti. CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, İl Başkanı Özgür Çelik’in şahsında tüm partilileri selamlayarak, Beykozluları sosyal demokrat belediyecilik ile yeniden tanıştırmak için İl Başkanı Özgür Çelik’in ziyareti ile birlikte kolları sıvadıklarını, Beykoz’da Belediye Başkan Adayı kim olursa olsun birlik ve beraberlik ile Beykoz Belediyesi’ni kazanacaklarını ifade ederek sözü İl Başkanı Özgür Çelik’e verdi.

 

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan ve Kadın Kolları İlçe Başkanı Eylem Sabırhoşgör Uzuner şahsında tüm partilileri selamlayarak sözlerine başladı.


İl Başkanı Çelik konuşmasının devamında CHP İstanbul İl Başkanlığı olarak yerel seçimlere bilimsel teknikler ile hazırlandıklarını, hedeflerinin İstanbul’da en az 25 ilçeyi sosyal demokrat belediyecilik ile tanıştırmak istediklerini ve bu 25 ilçenin en başında da Beykoz’un geldiğini vurgulayarak, yerel seçimler için Beykoz’da birbirinden değerli 13 Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu, Aday Adaylarının tamamıyla yetkili birimlerin görüşmelere başlayacağını ve Aralık sonu, Ocak başı gibi İstanbul’da pek çok ilçede Belediye Başkan Adaylarını duyuracaklarını ifade etti.

 

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’e konuşması sonrası Beykoz İlçe Başkanı Taştan günün anısına çiçek takdiminde bulundu. Çiçek takdimi sonrası bir diğer toplantısı için ilçeden ayrılacağını fakat eğer soru sormak veya görüş belirtmek isteyen olursa seve seve dinleyebileceğini belirten Çelik’e partililer görüş ve sorularını yönelttiler.

 

Partililer arasında görüş ve fikirlerini ifade eden geçmiş dönem Beykoz İlçe Başkanı Bahadır Yavuz, Belediye Başkan Aday Adayı olan herkesin aday belirlendikten sonrada birlik ve beraberlik içinde çalışması gerektiğini bu yüzden de tüm aday adaylarının İl Başkanı huzurunda söz vermesi gerekiğini vurguladı.

 

Tüm sorulara ve görüşlere yanıt veren CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, önerisi için Bahadır Yavuz’a teşekkür ederek konuşması sonrası tüm Belediye Başkan Aday Adaylarını sahneye davet ederek söz niteliğinde birlik ve beraberlik pozu vereceklerini söyledi.

 

Çelik’in konuşması sonrası verilen birlik ve beraberlik pozu sonrası ziyaret programı sona erdi. İl Başkanı  Özgür Çelik ilçe merkezinden ayrılana dek partililerle sohbet etmeyi sürdürdü.

 

İl Başkanı Özgür Çelik’i uğurladıktan sonra CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan ve Yönetimi, CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayları ile bir toplantı gerçekleştirdi.  




Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


14-12-2023 988 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BAYRAM GELMİŞ NEYİME

13-06-2024 Yorum yok. 787
Neyir Erkan Şişman

TUVA

13-06-2024 Yorum yok. 634
Erdal Uzuner

ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLAR

13-06-2024 Yorum yok. 613
Asiye Çakır

SİZ KAZANDINIZ, BİZ KAYBETTİK...

13-06-2024 Yorum yok. 787
Cüneyt Pulant

BURUK BAYRAM

13-06-2024 Yorum yok. 646
Yaprak Akın

Boğaziçi Kanunu ve Kanunzedeleri

13-06-2024 Yorum yok. 663
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

YAPRAK DÖKÜMÜ

13-06-2024 Yorum yok. 661
Hacı Arıcı

KURBAN KESMENİN ÖNEMİ?

13-06-2024 Yorum yok. 701
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

19 MAYIS BİR BAŞLANGIÇ

24-05-2024 Yorum yok. 562
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 800