Akif Hamzaçebi “BEYKOZ’DA TARİH YAZACAĞIZ”

06-12-2023 1228 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP geçmiş dönem TBMM Başkanvekili, İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Beykoz’dan Belediye Başkan Aday Adayı oldu.


İstanbul ve Ankara Defterdarlığı ve Gelirler Genel Müdürü gibi kamu görevlerinin ardından, siyasete atılarak CHP’den Trabzon ve İstanbul Milletvekili olan, CHP Grup Başkanvekilliği, TBMM Başkanvekilliği ve CHP Genel Sekreterliği görevlerini gerçekleştiren, görev süreci boyunca, çoğu zaman özellikle Beykoz’dan sorumlu Milletvekili olarak, Beykoz’un imar, mülkiyet ve 2B gibi pek çok sorununu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyan ve takipçisi olan, 2B konusunun hayata geçmesinin mimarı olarak bilinen, Beykoz’da pek çok kesim ile sıkı diyalogu ile dostluklar kuran Akif Hamzaçebi, CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığı için dosyasını İlçe Başkanlığı’na teslim etti.

 

Partinin girişinde davul ve zurna ile karşılanan Akif Hamzaçebi’ye ilgi yoğundu.

 

Dosya teslimine, CHP’nin geçmiş dönem İlçe Başkanları İsmet Konca, Bahadır Yavuz, 31 Mart Beykoz Belediye Başkan Aday Adayları Gülay Demirel, İsmail Gürkan, geçmiş dönem ve mevcut Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileri ile çok sayıda partili katılım gösterdi.

 

İlçe Başkanlığında bulunan partililerle selamlaşan CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Akif Hamzaçebi, 5 Aralık Kadın Hakları Günü kapsamında tüm kadınlara karanfil armağan etti.

 

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Mahir Taştan’a teslim edilen Aday Adaylığı dosyası öncesi Başkan Taştan ve Hamzaçebi katılımcılara hitap etti.

 

İlk olarak açılışı yapan CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, partilileri selamladıktan sonra CHP’deki görevlerini sayarak Beykozluların kendisini “2B Kahramanı” olarak tanıdığı Akif Hamzaçebi’nin Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığı için bir araya gelindiğini belirterek, kendisine başarılar dileyip, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı kim olursa olsun Beykoz’u CHP Belediyeciliği ile yeniden tanıştıracaklarını belirtti.

 

İlçe Başkanı Mahir Taştan’ın konuşmasının ardından CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Akif Hamzaçebi katılımcılara hitap etti.

 

Hamzaçebi, aslında bugün sadece bir dosya teslimi olacağını Aday Adaylığı tanıtımının haftasonu 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 14.00’de ilçe merkezinde gerçekleşeceğini ama partililerin dosya teslimine olan ilgisini gördüğünde çok mutlu olduğunu ifade ederek sözlerine başladı.

 

CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Akif Hamzaçebi konuşmasının devamında, Beykoz’un geçmişte üzerinde olduğu 2B, İmar ve Mülkiyet gibi pek çok sorununa değinerek, sorunların TBMM’ye taşınmasında nasıl bir çalışma temposu içerisinde olduysa Belediye Başkanlığı’nda bu temponun artarak devam edeceğini, artık kangrene dönmüş bu sorunları kökünden çözeceklerini ve değil İstanbul’un, Türkiye’nin en güzel ilçesi olan Beykoz’da yaşayan vatandaşları rahata ve huzura erdireceklerini belirtti.

 

CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Akif Hamzaçebi konuşmasının sonunda dosya teslimine katılan herkese teşekkür ederek Aday Adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Mahir Taştan’a teslim etti.

 

Dosya teslimi sonrası İlçe Başkanı Mahir Taştan ve partililer Akif Hamzaçebi’yi tebrik ederek başarılar dilediler.

 

CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Akif Hamzaçebi’nin konuşmasının tamamı ilgi duyan okuyucularımız için haberimizin video bölümünde mevcuttur.



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


06-12-2023 1228 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BAYRAM GELMİŞ NEYİME

13-06-2024 Yorum yok. 787
Neyir Erkan Şişman

TUVA

13-06-2024 Yorum yok. 634
Erdal Uzuner

ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLAR

13-06-2024 Yorum yok. 614
Asiye Çakır

SİZ KAZANDINIZ, BİZ KAYBETTİK...

13-06-2024 Yorum yok. 787
Cüneyt Pulant

BURUK BAYRAM

13-06-2024 Yorum yok. 646
Yaprak Akın

Boğaziçi Kanunu ve Kanunzedeleri

13-06-2024 Yorum yok. 663
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

YAPRAK DÖKÜMÜ

13-06-2024 Yorum yok. 661
Hacı Arıcı

KURBAN KESMENİN ÖNEMİ?

13-06-2024 Yorum yok. 701
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

19 MAYIS BİR BAŞLANGIÇ

24-05-2024 Yorum yok. 563
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 800