MHP Beykoz 4. Bölge İstişare Toplantısında Buluştu

10-11-2023 1562 Yorum yok. Yorum Ekle

MHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nın Beykoz’un genelinde oluşturduğu 6 bölgeden bir tanesi olan ve Yalıköy, Beykoz Merkez, Tokatköy, Ortaçeşme, Çamlıbahçe ve Anadolu Kavağı Mahallelerinin bağlı olduğu 4. Bölge Başkanlığı’nın düzenlediği istişare toplantısı Beykoz Vakfı’nda gerçekleşti.

 

İstişare toplantısı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm günü olan 10 Kasım’dan bir gün önce gerçekleştiği için Beykoz Vakfı fuayesinde MHP’lileri Atatürk’ün fotoğraflarından oluşan sergi karşıladı. Sergi sırasında misafirlere ikramlarda da bulundu.

 

Gerçekleşecek istişare toplantısına MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, MHP’li gençlerin meşaleleri ile katıldı. Tüm etkinlik katılımcıları ile tek tek tokalaşan İlçe Başkanı Çömlekçi misafirlerine hoş geldiniz dedi.

 

MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi ve İlçe Yönetimi ile 4. Bölge Başkanı Ahmet Baydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısına MHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Bülent Gökdağ, Beykoz Samsunlular Derneği Başkanı Hasan Yaşar ile çok sayıda MHP’li katılım gösterdi.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının açılışını MHP Beykoz İlçesi 4. Bölge Başkanı Ahmet Baydın yaptı. Misafirlerine hoş geldiniz diyen Baydın, tüm MHP’lilerden partiye zaman ayırmalarını, çalışmalara katılmalarını isteyerek İlçe Başkanı Emre Çömlekçi şahsında herkesi selamladı.

 

4. Bölge Başkanı Ahmet Baydın’ın ardından Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefat yıl dönümü olması sebebiyle MHP Beykoz İlçe Sekreteri Enes Gökdağ Atatürk üzerine konuşmasını gerçekleştirdi. Gökdağ’ın ardından, Poyraz Baydın’da 10 Kasım şiirini katılımcılarla paylaştı.

 

Şiir dinletisinin ardından, MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi başta olmak üzere MHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Bülent Gökdağ, 4. Bölge Başkanı Ahmet Baydın ve Ülkü Ocakları Beykoz Şube Başkanı Serdar Aytaç sahneye davet edildi.

 

Sahnede Beykozlu MHP’lileri selamlayan MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, yaklaşık 10 ay önce göreve başladığından günümüze, MHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nın faaliyetlerinden bahsederek, MHP Beykoz İlçe Başkanlığı olarak Beykoz’u 6 bölgeye ayırdıklarını, bu bölgelerin tamamıyla sürekli olarak istişare toplantıları ile bir araya geleceklerini, ilk istişare toplantılarının 4. Bölge ile olduğunu ifade ederek, katılımları için tüm misafirlerine teşekkür edip sözü partililere bıraktı.

 

MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi’nin ardından tek tek söz alan partililer, MHP’nin Mart 2024’te gerçekleşecek Yerel Seçimlerin ardından oluşacak Beykoz Belediyesi yönetim kadrolarında da, söz sahibi olmaları gerektiğini vurguladılar.

 

Konuşmaların sonunda kapanışı yapan Başkan Çömlekçi, tüm görüşleri ayrı ayrı not ettiklerini ilerleyen süreçte bu görüşlerin kendilerine yol göstereceğini belirterek katılımları için tüm partililere teşekkür etti.



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


10-11-2023 1562 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

Şükürler Olsun ki;

03-09-2025 Yorum yok. 768
Neyir Erkan Şişman

30 Ağustos’un Kalbinde Atatürk Var

03-09-2025 Yorum yok. 736
Erdal Uzuner

SUYUN KURAKLIKLA İMTİHANI

03-09-2025 Yorum yok. 653
Yaprak Akın

Ekonomi, Rayiç, Vergi, Satış Zinciri !!!...

03-09-2025 Yorum yok. 635
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

ÇELİŞKİ…

03-09-2025 Yorum yok. 725
Cüneyt Pulant

Beykoz’umuzda sıkıntılı günler devam ediyor

03-09-2025 Yorum yok. 717
Hacı Arıcı

HAYAT TECRÜBESİ VE CEVİZ KURDU

03-09-2025 Yorum yok. 664
Asım Özdemir

Amatör Spor Dünyasının Bilinmeyenleri

09-08-2025 Yorum yok. 1958
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

BEYKOZ’ DA KADIN EMEĞİ PAZARI

29-07-2025 Yorum yok. 2432
Asiye Çakır

İNSAN İNSANA…

30-05-2025 Yorum yok. 2789
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 3491