İYİ PARTİ BEYKOZ GENÇLİĞİ AFETLERE KARŞI HAZIR

06-09-2023 972 Yorum yok. Yorum Ekle

İYİ Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları, Rüzgarlıbahçe’de ki ilçe merkezinde Afet Yönetimi konulu eğitim programı düzenledi.


Yakın zaman önce görevine başlayan İYİ Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Güneş ve Yönetimi’nin düzenlediği afet yönetimi eğitimine İYİ Parti Beykoz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Atakan Alkış, Mehtap Aydoğan, Arzu Gürdap, Yüksel Çiçek, Batuhan Uyar ve partili gençler katılım gösterdi.

 

İYİ Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Güneş’in açılış ve selamlama konuşmasıyla başlayan etkinlikte, afet eğitimi alarak birçok acil durum ekibinde görev alarak İzmir Depremi, Kastamonu-Sinop Sel Felaketi ve son olarak Kahramanmaraş’ın merkez üssü olduğu 6 Şubat Deprem felaketinde aktif görev alan Şeyma Güneş’in gerçekleştirdiği Afet Yönetimi eğitimine partililerin ilgisi yoğundu.

 

Gerçekleşen seminerde, Türkiye’nin doğal afet bakımından zengin bir ülke olduğu vurgulanarak başta deprem olmak üzere sel, yangın vb. gibi afet anlarında vatandaşların ne yapması gerektiği en ince ayrıntısına kadar vurgulandı.

 

İlçe yerel basınından sadece Doğuş Haber’in takip ettiği Afet Yönetimi eğitimi hatıra fotoğrafı çekimi sonrası sona ererken, parti içinde Afet Yönetimi eğitimlerine ilginin bir hayli fazla olduğu ve gruplar halinde eğitimlerin devam edeceği vurgulandı. 



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


06-09-2023 972 Yorum yok. Yorum Ekle