MHP Beykoz’da Hedef 28 Mayıs

25-05-2023 1046 Yorum yok. Yorum Ekle

MHP MYK Üyesi Şahin Gürz, İl Başkan Yardımcısı Hakan Çeçen ve İstanbul Birinci Bölge Başkanı Hakan Aslan MHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.


MHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nın Kavacık’ta ki ilçe merkezinde gerçekleşen ziyaret Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

 

İlçe Başkanı Çömlekçi’nin ilçe merkezi girişinde karşıladığı MHP MYK Üyesi Şahin Gürz, İl Başkan Yardımcısı Hakan Çeçen ve İstanbul Birinci Bölge Başkanı Hakan Aslan, ilçe merkezinde kendilerini bekleyen partililerle bir araya gelerek, 14 Mayıs Seçimleri’nin değerlendirmesini yaptılar.

 

MHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nın konferans salonunda MHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Kadir Çakıroğlu ve Bülent Gökdağ'ın da katılımı ile gerçekleşen ziyaretin açılış konuşmasını İlçe Başkanı Emre Çömlekçi yaptı. Başkan Çömlekçi katılımcıları selamladıktan sonra “Bugün MYK Üyemiz, İl Başkan Yardımcımız ve Birinci Bölge Başkanımızın ziyareti bizleri memnun etmiştir. Allah kendilerinden razı olsun. Önümüzde 28 Mayıs seçimleri var. Bu seçimlerde, tıpkı 14 Mayıs’ta elimizden gelen gayreti gösterdiğimiz gibi 28 Mayıs’ta da tüm gayretimizi ortaya koyup, Cumhur İttifakını muzaffer kılacağız. Ülkemizin şuanda bulunduğu seçim, normal bir seçim değil. İstiklalimizi, istikbalimizi, geleceğimizi oyladığımız bir seçim. Rabbim umduklarımızdan emin eylesin inşallah.” şeklinde konuştu.

 

MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi’nin ardından MHP İstanbul Birinci Bölge Başkanı Hakan Aslan’ın selamlama konuşması sonrası MHP MYK Üyesi Şahin Gürz katılımcılara hitap etti. Gürz, ziyaretlerini Beykozluların yakından tanıdığı Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ile birlikte gerçekleştirmek istediklerini fakat Yönter’in önemli bir toplantıya katılmak üzere Ankara’ya döndüğünü belirterek kendisinin Beykozlulara selamını iletti. Konuşmasının devamında Şahin Gürz, 14 Mayıs Seçimleri’nin Beykoz’da ki ve Türkiye genelindeki sonuçlarına değinerek 28 Mayıs’ta ki seçimlerin önemine vurgu yaptı.

 

MHP MYK Üyesi Şahin Gürz’ün konuşması sonrası toplantı sona erdi. 



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


25-05-2023 1046 Yorum yok. Yorum Ekle