Beykozlu Mesudiyeliler Cemal Enginyurt’u Misafir Etti

13-05-2023 708 Yorum yok. Yorum Ekle

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve CHP İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı Cemal Engin Yurt, Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği’ni ziyaret ederek, 14 Mayıs Seçimleri’nde bir oy Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na bir oyda İstanbul birinci bölgede seçilebilecek sıralamada olan tek Ordulu Milletvekili Adayı olan kendisine destek istedi.


DP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı Cemal Enginyurt’un Hakan Aydemir’in Başkanlığını yaptığı Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği’nin Paşabahçe Mahallesi’nde ki dernek merkezine gerçekleştirdiği ziyarete, Mesudiye sivil toplum dünyasının etkin isimlerinden Şahlanış Partisi Genel Başkanvekili Mehmet Mahmut Yıldız, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Gülsüm Arıkan Yılmaz, Aydın Habil, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Serdar Akpınar, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Abdurrahman Yavuz, Paşabahçe Mahallesi Muhtarı İlkay Karababa Aydın, Mesudiye Köy Dernek Başkanları ve Temsilcileri ile mahalle sakinleri katıldı.

 

Milletvekili Adayı Cemal Enginyurt’u dernek merkezinin girişinde karşılayan Dernek Başkanı Hakan Aydemir ve Yönetimi, günün anısına Enginyurt’a çiçek takdim etti.

 

Ziyaretin açılış konuşmasını Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği Başkanı Hakan Aydemir yaptı. Başkan Aydemir, 14 Mayıs Seçimleri kapsamında derneklerini ziyarete gelen, İstanbul birinci bölgenin seçilebilecek sırada olan tek Milletvekili Adayı Cemal Enginyurt’a, davetlerini kırmayarak toplantıya katılan misafirlerine teşekkür ederek, yaklaşan seçimlerin hayırlara vesile olmasını dileyerek sözü Milletvekili Adayı Cemal Enginyurt’a bıraktı.

 

DP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı Cemal Enginyurt, Ordulu hemşerilerini selamlayarak başladığı konuşmasında Dernek Başkanı Hakan Aydemir’in de bahsettiği gibi kendisinin İstanbul birinci bölgede seçilebilecek sırada olan Ordulu tek Milletvekili Adayı olduğunun altını çizerek, Ordulu fındık üreticileri için TBMM’de harcadığı mesaisinin çok daha fazlasını İstanbul birinci bölge ve Orduluların çoğunluklu olarak yaşadığı Beykoz’un sorunlarının çözümü için harcayacağını, Beykoz’un imar, mülkiyet sorunu başta olmak üzere pek çok sorununun farkında olduğunu söyleyerek, 14 Mayıs Seçimleri kapsamında ülke gündemini ilgilendiren konuşmasını gerçekleştirdi.

 

Milletvekili Adayı Cemal Enginyurt’un konuşması sonrası toplantı karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti. İlçe yerel basınından sadece Doğuş Haber’in takip ettiği etkinlik hatıra fotoğrafı çekimi sonrası sona erdi.

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


13-05-2023 708 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SEÇİMDEN SONRADA YAŞAM DEVAM EDECEK

25-05-2023 Yorum yok. 454
Neyir Erkan Şişman

Mayıs Kimin?

25-05-2023 Yorum yok. 441
Erdal Uzuner

MAYIS’IN GETİRDİKLERİ

25-05-2023 Yorum yok. 452
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

ANNEM

25-05-2023 Yorum yok. 388
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

ÖZEL BİREYLERE ‘’ÖZEL’’

25-05-2023 Yorum yok. 427
Yaprak Akın

Güvenilir ve Doğru İnsan!

25-05-2023 Yorum yok. 361
Cüneyt Pulant

Daha İyisini Yapmak için

25-05-2023 Yorum yok. 673
Hacı Arıcı

SEVELİM SEVİLELİM

25-05-2023 Yorum yok. 382
Tuncay Ünde

Seçime Doğru…

10-05-2023 Yorum yok. 789
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Sistemin Getirdiği Son

17-04-2023 Yorum yok. 560
Makbule İnaç

Sevgili Eğitim Dostumuz,

22-02-2023 Yorum yok. 920
Asiye Çakır

FIRSATÇILARI DEŞİFRE EDİN…

22-02-2023 Yorum yok. 1514

NE YAPARSAN YAP AŞK İLE YAP

25-10-2022 Yorum yok. 2372