MHP Beykoz’da Şahlandı, Partiye Bin Yeni Üye Kazandırdı

30-04-2023 1332 Yorum yok. Yorum Ekle

MHP Beykoz İlçe Başkanlığı, Kavacık Yaşam Merkezi’nde oluşturduğu coşkulu ortamda, MHP’ye katılan bin yeni üyesi için Şahlanış Gecesi düzenledi, yeni üyelere rozetleri takıldı.

 

Yakın zaman önce MHP Beykoz İlçe Başkanlığı görevine getirilen ve ilçe genelinde etkin çalışmalarıyla oldukça hareketli günler yaşanmasına vesile olan Emre Çömlekçi ve Yönetimi, kısa zamanda partilerine bin yeri üye kazandırdı. CHP, İYİ Parti, diğer partiler ve daha önce parti üyeliği bulunmayan bin yeni üyenin rozetleri Kavacık Yaşam Merkezi’nde düzenlenen Şahlanış Gecesi’nde takıldı.

 

MHP Beykoz’un Şahlanış Gecesi’ne MHP İstanbul Milletvekili Bülent Karataş, MHP MYK Üyesi Afşin Birben, MHP İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayları Şenel Ustabaşı, Serdar Bıyıkoğlu, Umut Akbulut, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Ülkü Ocakları Beykoz İlçe Başkanı Serdar Aytaç, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun ve Muhtarlar, STK Temsilcileri ile çok sayıda partili katılım gösterdi.

 

Partililerin Beykoz’un mahallelerinden araçlarıyla konvoylar halinde Kavacık Yaşam Merkezi’ne gelmelerinin ardından, salonda oluşturulan Bayrak kareografisinin verdiği pozitif enerji sonrası Şahlanış Gecesi Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gecenin açılış konuşmasını MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi yaptı.

 

Başkan Çömlekçi “Bugün burada, Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı olarak kısa süre içerisinde bin yeni üye ile birlikte çıkacağımız bu kutlu yolda tarihi bir ana şahitlik etmenin haklı gururu ve onuru içerisindeyiz. Milliyetçi Hareket’in Beykoz’da tarih yazacak iradeye ve kapasiteye sahip olduğunun göstergesi, bugün bu salonu dolduran sizler ile tescillenmiş durumda. Milliyetçi Ülkücü Hareket dur durak bilmeden, heyecanlı ve haklı mücadelesini Beykozlular için sürdürmeye devam edecektir. Bugün yakmış olduğumuz kıvılcım, harlanacak büyük bir ateşin göstergesidir. Beykoz’u Milliyetçi Ülkücü Hareket’in kalesi yapmak için dur durak bilmeden mücadelemize devam edeceğiz, bu mücadelemizde yılmayacağız, yıkılmayacağız, Allah’ın izniyle başaracağız. Cenabı Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın. Sağ olun, var olun yüce Allah’a emanet olun. Ne mutlu Türk’üm diyene.” şeklinde konuştu.

 

MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi’nin sık sık kesilen coşkulu konuşmasının devamında MHP İstanbul Milletvekili ve 14 Mayıs Seçimleri’nde İstanbul Milletvekili Adayı Bülent Karataş katılımcılara hitap etti.

 

Milletvekili Karataş, İlçe Başkanımız Emre Çölekçi ve Çalışma Arkadaşlarının Beykoz’u Şahlanacak hale getirmesini görmekten son derece mutluluk duyduğunu belirterek, yaklaşan 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin önemine vurgu yapıp, seçim ve ülke gündemini değerlendiren bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasının sonunda Milletvekili Karataş, 14 Mayıs Seçimlerinde bir oy Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy da Milliyetçi Hareket Partisi’ne isteyip, çok kısa bir sürede bin üyeyi partilerine katılan Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi’ye teşekkür ederek, Beykoz’un Milliyetçi Hareket’in kalesi olacağından şüphesinin olmadığını ifade etti.

 

Milletvekili Bülent Karataş’ın konuşması sonrası rozet takma törenine geçildi. Rozet töreninde MHP Beykoz’un yeni üyelerine rozetlerini MHP İstanbul Milletvekili Bülent Karataş, MHP MYK Üyesi Afşin Birben,  MHP İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayları Şenel Ustabaşı, Serdar Bıyıkoğlu, Umut Akbulut, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi taktı.

 

Günün anısına sahnede çekilen hatıra fotoğraflarının ardından MHP Beykoz’un düzenlediği Şahlanış Gecesi sona erdi.

 

Not: MHP İstanbul Milletvekili Bülent Karataş ve MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi’nin konuşmalarının tamamına haberimizin video bölümünden ulaşabilirsiniz.




Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


30-04-2023 1332 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 590
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1079
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 545
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 447
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 505
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 455
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 652
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 502
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1122
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 985
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 848