Sökmez Beykoz’un Kadın Değerleri ile bir araya geldi

29-04-2023 1513 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Füsun Sökmez, Beykoz’un sivil toplum kuruluşlarının Kadın Temsilcileri ile bir araya geldi.

 

İBB Çubuklu Vapur Kafe’de gerçekleşen buluşmaya CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gülten Demirbaş, CHP Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Eylem Sabırhoşgör Uzuner ve Yönetimi, Anadolu Hisarı Mahallesi Muhtarı Güzin Merve, Anadolu Kavağı Mahallesi Muhtarı Sevim Lüleburgaz, Beykoz Merkez Mahallesi Muhtarı Meral Nalbantoğlu Manav, Çok İçten Platformu Temsilcisi Zeynep İbiş, Beykozlu Ordu Mesudiyeliler derneği Başkan Yardımcısı Dilek Öztürk, ADD Beykoz Şube Başkanı Özlem Besler, Bende Varım derneği Başkanı Aşkım Maden Ataselim, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gülsüm Arkan Yılmaz, Kanlıca Doğa ve Yaşam Derneği Temsilcileri Cansu Yıldız ve Ayten Gürses, CHP Göksu Mahallesi Temsilcisi Lütfiye Duran, DİSK Beykoz Emekli Sen ve Anadolu Hisarı Turizm Kalkındırma Derneği Temsilcisi Zeynep Dilek Denizsel, Beykoz Trakyalılar Derneği Temsilcisi Hilal Kaya, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Vesile Kan Yeniay, CHP Ortaçeşme Mahallesi Temsilcisi İnci Erbaş, Ordu Mesudiye Kavaklıdere Derneği Kadın Kolları Başkanı Sevda Kaya, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Sinem Eray, BEDES Temsilcisi Esra Kalaycı, Ebru Sanatçısı Nezahat Koptagit, Beykoz Artvinliler ve Engelsiz Umutlar Derneği Temsilcisi Aylin Çelikçioğlu, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Asuman Ateş, CHP Anadolu Hisarı Mahallesi Temsilcisi Tuğba Eren ve birçok Beykozlu isim katılım gösterdi.

 

Toplantının açılışını CHP İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı Füsun Sökmez yaptı. Sökmez, hafta sonu olmasına rağmen davetlerini kırmadan toplantıya katılım sağlayan Beykoz sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcilerine teşekkür ederek sözlerine başladı.

 

Sökmez, 14 Mayıs Seçimleri öncesi yoğunlaşan çalışmaları kapsamında Beykoz’da ki STK’ların kadın temsilcileri ile bir araya gelmek istediklerini fakat bu buluşmaya seçim ve siyasi odaklı bakmadığını, Beykoz’da kadınların birlik ve beraberlik içerisinde olması adına bu tür toplantıların sık sık yapılarak başta Beykoz olmak üzere tüm Türkiye’nin kalkınması için Kadınların önemli olduğunu vurgulayıp, bu buluşma sonrasında Beykoz’da güçlü bir Kadın dayanışmasının ve hareketinin oluşacağını, katılımcıların önerileri itinalı bir şekilde not edileceğini, bir sonraki toplantılarında bunların hayata geçirilmesi sıralamasını da yine birlikte oluşturmanın ortak hareket etme açısından önemli olduğunu vurgulayıp, kendi aralarında daha hızlı iletişim kurulması adına da iyi olacağını dile getirdi.  


Beykoz’da örgütlü bir kadın gücünün oluşmasının beyin jimnastiği adına toplantı katılımcılarını isim isim anons edip söz almak isteyenlere söz verdi.

 

Toplantıda söz alan isimlerin görüşlerini belirtesi sonrası en kısa zamanda ilçenin sorunları üzerine bir araya gelinmesi kararı alındı. Toplantıyı ilçe yerel basınından sadece Doğuş Haber takip etti.

 

CHP İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı ve Kadın kolları Genel Başkan Yardımcısı Füsun Sökmez, Beykoz’un sivil toplum kuruluşlarının Kadın Temsilcileri ile olan buluşması hatıra fotoğrafı çekimi ve gül armağanı sonrası son buldu.



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


29-04-2023 1513 Yorum yok. Yorum Ekle