Başkan İmamoğlu, Beykoz’da Coşkuyla Karşılandı

29-04-2023 1530 Yorum yok. Yorum Ekle

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, İBB’nin Beykoz’da gerçekleştirdiği hizmetleri vatandaşlarla paylaşarak, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na 14 Mayıs Seçimleri’nde destek istedi.

 

Beykozlu vatandaşların tamamen doldurduğu Ortaçeşme Meydanı’nda gerçekleşen mitinge CHP Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı Burak Akburak, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım, Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Arda, CHP İstanbul Milletvekili Adayları Sevgi Kılıç, Füsun Sökmez, Murat Ofluoğlu, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Yaşar Ahmet Akkuzu, Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki, Gelecek Partisi Beykoz İlçe Başkanı Ayhan Uzunyayla, Muhtarlar, STK ve Spor Kulübü Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

İBB’nin Beykoz’da gerçekleştirdiği ve devam eden projelerinin sinevizyondan tanıtılması sonrası Beykozlulara hitap etmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu sahneye davet edildi.


Başkan İmamoğlu, İstanbul’un doğasıyla meşhur ilçesi Beykoz’a gelmekten, Beykozlu vatandaşlar ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, tüm Beykozluları saygıyla selamladı.

 

Konuşmasına İBB’nin Beykoz’da gerçekleştirdiği projelerin tanıtımı ile başlayan Başkan Ekrem İmamoğlu, ilk olarak Anadolu Hisarı Kalesi’ne değindi. Uzun yıllar bakımsız halde kalan ve kaderine terk edilmiş Anadolu Hisarı Kalesi’nin baştan aşağı yenilendiğini belirterek, tüm restorasyon işlerinin tamamlandığını yürüyüş yollarının da kısa bir sürede tamamlanmasıyla müze olarak hizmete açılacağının altını çizdi.

 

Anadolu Hisarı Kalesi’nin ardından Göksu ve Küçüksu derelerinde yürütülen temizlik çalışmalarına değinen Başkan İmamoğlu, her iki dereninde ıslah çalışması bittiğinde, derelerin etrafında çok farklı bir çalışma yaparak, Anadolu Hisarı Kalesi ile entegreli bir hizmetin yakın zamanda Beykozlularla buluşacağını belirtti.  

 

Çubuklu Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgilide konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hak sahipleri ile birlikte anlaşmaların tamamlandığını yakın zamanda İstanbul ve tüm Türkiye’ye örnek olacak bir kentsel dönüşüm için kolları sıvayacaklarını ifade etti.

 

İstanbul ve Beykoz genelinde çiftçi ve balıkçılara verdikleri destekleri arttırarak daha fazla üretimin önünü açacaklarını ifade eden Başkan İmamoğlu’nun konuşması sık sık tezahüratlar ile kesildi.

 

İBB’nin Beykoz’da ki hizmetlerine ve kendisine destekleri için teşekkür eden Başkan İmamoğlu, Beykoz’un sorunlarını bildiğini, imar ve mülkiyet sorunlarının bir hayli fazla olduğunu bu sorunları el birliği ile Millet İttifakı’nın çözüme kavuşturabileceğini ifade etti.  

 

Mart 2019 ile birlikte İstanbul’a bahar geldiğini bu baharı tüm Türkiye’ye Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile geleceğini belirterek seçimlerde Millet İttifakı’na destek istedi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuşmasının ardından sahneye Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekili Adayları, İlçe Başkanları ve Muhtarlar davet edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Not: Başkan İmamoğlu’nun konuşmasının tamamı haberimizin video bölümündedir. 



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


29-04-2023 1530 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 418
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 412
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785