Saadet Partisi Geleneksel İftarını Gerçekleştirdi

15-04-2023 1285 Yorum yok. Yorum Ekle

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, geleneksel iftar programında Millet İttifakı ortakları ile partilileri bir araya getirdi.

 

Yaşar Ahmet Akkuzu’nun İlçe Başkanlığını yaptığı Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı geleneksel iftarını Rüzgarlıbahçe Asr-ı Mekân Düğün&Balo salonunda gerçekleşti.

 

Başkan Akkuzu ve Yönetimi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Fatih Akdağoğlu, Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Birinci Bölge Sorumlusu Ahmet Türkcan, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve Yönetimi, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanvekili Serdar Akpınar ve İlçe Yönetimi, Gelecek Partisi Beykoz İlçe Başkanvekili Aytaç Uysal, Şahlanış Partisi Genel Başkanvekili Mehmet Mahmut Yıldız, CHP İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayları Sevgi Kılıç, Murat Ofluoğlu, CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri ile partililer katılım gösterdi.

 

Program emekli İmam Hatip Ahmet Alay’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kuran-ı Kerim tilaveti sonrası yemek duasını da yaptıran Ahmet Alay’ın ezanı okumasıyla oruçlar açıldı.

 

Oruçların açılmasının ardından Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı Ata Tohumu Projesi ile ilgili sinevizyon katılımcılarla paylaşıldı.

 

İftar programının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Yaşar Ahmet Akkuzu, misafirlerini selamlayarak başladığı konuşmasında 14 Mayıs Seçimleri’nde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Temel Karamollaoğlu’nun göreve gelmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerinin altını çizdi.

 

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Yaşar Ahmet Akkuzu’nun konuşmasının ardından CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Fatih Akdağoğlu, Saadet Partisi İstanbul Birinci Bölge Sorumlusu Ahmet Türkcan ile CHP İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayları Sevgi Kılıç ve Murat Ofluoğlu’da iftar katılımcılarına hitap ettiler.


Konuşmaların ardından sona eren iftar programının sonunda İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı proje kapsamında üretilen Ata Tohumları katılımcılarla paylaşıldı.    



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


15-04-2023 1285 Yorum yok. Yorum Ekle

ÖĞRETMEN OLMAK

30-11-2025 Yorum yok. 1267
Ozan Derviş

Asıl Olanı Görüyor ve Duyuyor muyuz?

30-11-2025 Yorum yok. 1458
Neyir Erkan Şişman

Yeşile Tutunmak

30-11-2025 Yorum yok. 1585
Erdal Uzuner

BEYKOZUN DERELERİ

30-11-2025 Yorum yok. 1248
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

BİR GARİP ORHAN VELİ

30-11-2025 Yorum yok. 1046
Cüneyt Pulant

Beykozlulara...

30-11-2025 Yorum yok. 1263
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

HERŞEY TAMAM DA KIRAÇ MI SORUN OLDU...

30-11-2025 Yorum yok. 1010
Hacı Arıcı

MENFAATSİZ SAF VEFALI YÜREKLER

30-11-2025 Yorum yok. 884
Asım Özdemir

Huzur Toplantısı

07-11-2025 Yorum yok. 1304
Asiye Çakır

İNSAN İNSANA…

30-05-2025 Yorum yok. 5205
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 5915