ÇOK ÖZELSİN BE "BEYKOZ"

07-02-2023 1617 Yorum yok. Yorum Ekle

Kahramanmaraş’ın merkez üssü olduğu ve 10 çevre ilde de şiddetli şekilde hissedilen deprem felaketinin yaralarını sarmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanında aynı duygularla, her türlü kırgınlığı ve rekabeti bir kenara bırakıp tek yürek olarak bütünleşme çabalarının, beklide emsali olmayan dayanışma örneği Beykoz’da yaşanmakta.


Beykoz Kaymakamlığı ve Beykoz Belediyesi’nin koordinasyonunda, 7’den 77’ye, Beykoz dinamikleri olan Siyasiler, Muhtarlar, Spor Kulüpleri ve Sivil Toplum Kuruluşları başta olmak üzere, toplumun tüm bireyleri büyük bir özveriye yaşanan felaketin yarasını sarmak için can siper hane uyum içerisinde çalışmaktalar.

 

Yardımların toplanması adına Çubuklu Atatürk Ortaokulu’nun kapalı spor salonunda toplanan yardım malzemelerinin, ivedilikle peş peşe deprem bölgesine yola çıkarılıyor olması, çeşitli kurumların eğitim almış kurtarma ekiplerinin bizzat deprem bölgesinde ki çalışmaları, Beykoz’un her zaman olduğu gibi yine ayrıcalıklı olduğunu gösterdi.

 

Merkezi ve Yerel Yönetimlerimizin koordinasyonunun dışında yapılan bazı yardım kampanyalarının da hedefe ulaştığını sosyal hesaplarından görmekteyiz. Beykoz Kaymakamlığı ve Beykoz Belediyesi koordinasyonunda, yaşanan deprem felaketinin yaralarını sarmaya katkı vermek düşüncesiyle yapılan tüm çalışmaları, Beykoz ve Türkiye Tarihi unutmayacaktır.   


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


07-02-2023 1617 Yorum yok. Yorum Ekle