Beykoz’un Koca Yusuf’u Dualarla Anıldı

29-01-2023 1206 Yorum yok. Yorum Ekle

Bir yıl önce hayatını kaybeden Elmalı Spor Kulübü Başkanı Yusuf Dinç, Elmalı-Kanlıca maçı sonrası dualarla anıldı.

 

Bir süredir devam eden rahatsızlığı sonrası 71 yaşında hayata gözlerini yuman Elmalı Spor Kulübü Başkanı Yusuf Dinnç, Kanlıca Spor Kulübü ve Elmalı Spor Kulübü arasında oynanan maç sonrası Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği’nin düzenlediği etkinlikte anıldı.

 

İstanbul birinci Amatör Lig 15. grubu kapsamında gerçekleşen Elmalı Spor Kulübü – Kanlıca Spor Kulübü karşılaşması soğuk havaya rağmen sporseverlerin yoğun ilgisiyle başladı.

 

Kıran kırana geçen maç sonunda 2-0’lık Kanlıca Spor Kulübü’nün zaferiyle Yusuf Dinç için düzenlenen anma etkinliğine geçildi.

 

Maç sonrası, Paşa Garden’da Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği(BİSK) Başkanı-İASKF Genel Sekreteri Asım Özdemir ve Yönetimi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen anma etkinliğine BİSK Başkanvekili Şeref Kurtuluş, Kanlıca Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kaya, Elmalı Spor Kulübü Başkanı Adem Ünal, Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner, Akbaba Spor Kulübü Başkanı Yüksel Kılıç, Kanlıca ve Elmalı Spor Kulüpleri’nin Yöneticileri, Beykoz’un efsanesi Recep Gürbaşak ile sporcular katılım gösterdi.

 

Anma toplantısı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kanlıca Spor Kulübü’nün sporcusu Mehmethan Kirman’ın okuduğu Kuran’ı Kerim tilaveti sonrası BİSK Başkanı Asım Özdemir, yakın dostu olan Elmalı Spor Kulübü Başkanı Yusuf Dinç’e Allahtan rahmet dileyerek Yusuf Dinç’in müsabakalarda skordan çok fair-play ve dostluğa önem verdiğini belirterek konuşmasına son verdi.

 

Başkan Asım Özdemir’in konuşması sonrası Elmalı Spor Kulübü Başkanı Adem Ünal, Kanlıca Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kaya ve Akbaba Spor Kulübü Başkanı Yüksel Kılıç’da söz alarak Yusuf Dinç ile olan anılarından söz ettiler.

 

Konuşmalar sonrası Yusuf Dinç için BİSK tarafından etkinlik katılımcılarına ikramlarda bulunuldu. Etkinlik sonunda söz alan Kanlıca Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kaya, Elmalı Spor Kulübü’nün efsanesi Yusuf Dinç Başkan’a bir kez daha Allahtan rahmet dileyerek yemek ikramı sonrası tatlıları İyilik Bulaşıcıdır Platformu’nun karşıladığını ifade ederek desteklerinden dolayı Platform Sorumlusu Melek Candan Kahraman’a tatlılar için teşekkür etti.

 

İlçe yerel basınından sadece Doğuş Haber’in takip ettiği program yemek duası sonrası sona erdi.  



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


29-01-2023 1206 Yorum yok. Yorum Ekle