Akşener Beykoz’dan Konuştu “Bu Harami Düzeni, Helal oylarınızla, Demokrasiyle Sandıkta Emekliye Sevk Edeceğiz”

28-08-2022 1572 Yorum yok. Yorum Ekle

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Paşabahçe esnafını ziyaret etti, vatandaşlara hitap eden Akşener “El ele vereceğiz bugün bu ülkede oluşan bu harami düzeni, helal oylarınızla demokrasiyle sandıkta emekliye sevk edeceğiz inşallah.” dedi.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve İlçe Yönetimi’nin koordinesinde Paşabahçe esnafını ziyaret etti, esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

Paşabahçe Meydanı’nda meşaleler eşliğinde karşılanan Genel Başkan Meral Akşener’i vatandaşlar “Başbakan Meral” sloganlarıyla karşıladı. Esnaf ziyareti öncesi İYİ Parti Lideri Meral Akşener Beykozlulara hitap etti.

 

Konuşmasına başlamadan önce Tokatköy kentsel dönüşümünden mağdur olduklarını ifade eden vatandaşları ve pankartlarını gören Akşener mikrofonu kendilerine uzatarak, basının önünde sorunlarını anlatmalarını istedi. Tokatköylü vatandaşların, sorunlarını anlaşılır bir dille ifade edememesi üzerine, Başkan Akşener, esnaf ziyareti sonrası kendileriyle birebir görüşeceğini belirterek konuşmasına başladı.

 

Meral Akşener “Tam iki buçuk yıldır, dükkân dükkân, ilçe ilçe, şehir şehir, il il geziyorum. O dükkânların içinde bugüne kadar hiçbir zaman partileri yermedim,  kendi partimi övmedim, propaganda yapmadım, sadece dükkan sahiplerinin dertlerini dinledim, orada müşteri olarak bulunan insanların dertlerini dinledim, eleştirilerini dinledim, tavsiyelerini dinledim. Sonra o talepleri, istekleri, eleştirileri aldım Milletvekili arkadaşlarımız mecliste gündeme getirdiler, ben grup toplantılarında dile getirdim, istedim ki gerçek dertler üzerinden, gerçek problemlere gerçek çözümler üretilsin ve siyaset seçmenini velinimet saysın ve velinimetinin dertlerinin çözümleri üzerinden rekabet etsin.


Lüzumsuz bir kavgayla, lüzumsuz bir şu’culukla, bu’culukla birbirinize düşürülüyorsunuz. Siz aziz Türk milletiniz. Siz milletimizsiniz biz vekiliz,  asıl sizsiniz, biz vekiliz. O dükkânların içinde müşteri velinimettir. Müşteri velinimet olduğu için o dükkânların sahipleri müşterisine en iyi hizmeti vererek rekabet eder birbiriyle. Siyasetçide seçmenini velinimet bilmelidir ve velinimetinin dertleri üzerinden çözümler üretmelidir. Böylece kazanan siz olursunuz ama şu’culuk, bu’culuk üzerinden birbirinize düşerseniz siyasetçinin attığı yüz yumağına takılırsanız derdiniz konuşulmaz. Senin çocuğun 92 puan alıp atanamaz ama 58 puan alan ayısı olan dayısı olan genç atanır sen çırak çıkarsın. Buna karşılık akşama ne düşüneceğim diye düşünen kadın, ev hanımı senin oğlun ya da kızın işsiz gezerken 5 maaş 10 maaş 15 maaş alan danışmanlar yan gelip yatarsa sen çırak çıkarsın. Halbuki asıl olan sensin, vekil senin karşında. Benim istediğim şu, bugün birbirinize, birbirimize düşürülerek çırak çıkıyorsunuz. Onun için el ele vereceğiz bugün bu ülkede oluşan bu harami düzeni, helal oylarınızla demokrasiyle sandıkta emekliye sevk edeceğiz inşallah.


Söylemeye çalıştığım şey şudur, siz eğer atılan o yün yumaklarına takılırsanız bakın iki dakikada neler oldu onları size anlatayım. 86 puanla savcılık imtihanına giren, 86 puan, 96 puan almış oğlun kalır. Ama 62 puanla ayısı olan dayısı olan hakim atanır, savcı atanır. Mülakatlar bugün Türkiye’de AK Parti’ye, AK Partiliye iş bulma kurumu gibidir. Dolayısıyla biz mülakatı kaldıracağız. Dolayısıyla herkesten, bütün siyasilerden, bütün siyasi partilerden mülakatın kaldırılmasına dair tekliflerini dinleyeceksiniz. Kim sizi inandırırsa ona oylarınızı vereceksiniz. 24 Milyar lira cebinizden alındı. Telekom’dan alındı haririnin cebine kondu, hariri kim Sayın Erdoğan’ın aile dostu. Senin çocuğun işsiz. Senin çocuğun KYK kredisi almış, inim inim inliyor nasıl ödeyeceğim diye. Bu 24 milyar lirayla o ailenin cebine konulan senin cebinden alınmış 24 milyar lirayla senin çocuğunun KYK kredileri ortadan kaldırılabilirdi. Haram zıkkım olsun. Ama bir şey daha var 14 Milyar lira harcanmış Ankara’da ankapark  diye bir park var. Garibim çarpışan otomobiller çarpışamıyor, iki kişinin cebine konmuş 14 milyar lira  toplayın 24 ile 38 milyar lira sizlerin cebinizden çıktı. Yok yok yuhlamıyoruz, o haram parayı o ceplerden alacağız inşallah. Soyulan sizsiniz, acı çeken sizsiniz, sizin çocuklarınız umutsuz, sizin evlatlarınız 4 yıllık üniversite mezunu olup iş bulamayan sizin çocuklarınız. O sarayda 5 maaş alıp garibanı tekmeleyen sonrada 5 maaş yetmez Euro ile maaş alsın diye yurt dışına gönderilen o danışman ne iş yapıyor da bu kadar kıymetli, Soma’da bir garibanı tekmeleyen o danışman. Bu ne demek biliyormusunuz, siz benim için vız gelir tırıs gidersiniz demek. Senin çocuğun acı çekerken, bunlar oluyorsa dur demek senin elindedir.” şeklinde konuştu.

 

İYİ Parti Lideri Meral Akşener konuşması sonrası, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ile birlikte Paşabahçe esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla da sohbet eden Akşener, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen Beykozluları kırmayarak hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

Esnaf ziyareti sonrası Tokatköy Mahallesi sakinlerini de dinleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sorunları not alarak bizzat takipçisi olacağının altını çizdi.  




Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


28-08-2022 1572 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 588
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1077
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 542
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 445
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 504
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 452
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 649
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 499
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1120
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 980
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 847