Zeki Aksu Yine Rakipsiz

02-07-2022 2702 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Spor Kulübü’nün olağan genel kurulu Kavacık Limak Otel’de gerçekleşti, Zeki Aksu Beykoz Spor Kulübü’nün yeniden Başkanlığına seçildi.


Beykoz Spor Kulübü’nün olağan genel kuruluna 4. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Gelecek Partisi Beykoz İlçe Başkanı Ayhan Uzunyayla, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Cemal Yavuz, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Asım Özdemir ve Spor Kulübü Temsilcileri, KASDER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, Beykoz Marşı’nın Yazarı ve Bestecisi Devlet Sanatçısı Mekin Çetinöz ile çok sayıda kongre üyesi katılım gösterdi.

 

Olağan genel kurulu yönetmek üzere Divan Başkanlığına geçmiş dönem Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı ve STK Gönüllüsü Ali Bilir ve Divan Kurulu’na da Alaattin Kılıç, Selami Özçelik, Murat Uysal, Varsel Küçük seçildi.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Olağan Genel Kurul’da, ses tellerinden rahatsız olan Başkan Zeki Aksu’nun konuşma metnini, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Serdar Aycibin sundu. 

 

Başkan Aksu’nun konuşma metninin genel kurul üyelerine aktarılması sonrası, genel kurul gündem maddeleri sırasıyla işletilmeye başlandı. Faaliyet raporu, mali rapor ve tahmini bütçe, sicil, disiplin, denetleme kurulu raporları ayrı ayrı genel kurula sunuldu. Tüm raporlar genel kurul divanı tarafından üyelerin oylarına sunulmasıyla, tüm raporlar ibra edildi.

 

Dilek ve temenniler bölümünde Sedat Kaba, Turgay Geçtogan, Tamer Kısmet, Ozan Derviş, Murat Uysal, Ufuk Dağcı, Secaattin Durel, Mekin Çetinöz, Alaattin Köseler ve Mutlu Atagün söz alarak genel kurul ile ilgili görüşlerini belirterek Başkan Zeki Aksu’ya sorular yönelttiler.

 

Seçim maddesinin önündeki dilek ve temenniler bölümünde, isimlerini divana yazdıranların genel kurul üyelerinin hepsi konuşmalarını oldukça medeni ölçülerde gerek eleştirisel ve gerekse destekleyici bir şekilde gerçekleştirdikten sonra söz alan Başkan Zeki Aksu, yöneltilen sorulara oldukça şeffaf bir şekilde tek tek cevap verdi.


Aylardır konuşulan eski yöneticilere görev yaptıkları dönemler ile ilgili gelen vergi borçlarıyla ilgili, hiç kimse söz etmezken, Başkan Zeki Aksu da sürecin ödeme yapılandırmasıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

 

Dilek ve temenniler bölümü sonrası seçimlere geçildi. Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu’nun tek aday olarak girdiği seçimlerde Beykoz Spor Kulübü’nün yeni dönemde de Başkanlığına seçildi.


Genel Kurul sonrasında yeniden güven tazeleyen Zeki Aksu genel kurula katılanlar başta olmak üzere camiaya ve destek olanlara teşekkür ederken, genel kurula Almanya’dan gelerek katılan ve Almanya’da kulüp üyelikleri gerçekleştiren Paşabahçe-Çukurçayırlı gurbetçi Hüseyin İslek’e de özellikle teşekkür etmesi sonrası çekilen hatıra fotoğraflarıyla genel kurul sona erdi.

 

Beykoz Spor Kulübü’nün Yeni Yönetimi şu şekilde;

Başkan – Zeki Aksu

 

Yönetim Kurulu Asil – M. Talha Enis, Sedat Kaba, Tamer Kısmet, Fırat Altıkardeşler, Engin Çetinkaya, Koray Aksu, Ruhan Ege, Kerem Kayalar, Safter Eroğlu, Mehmet Yazgan, Seyfullah Ağsakal, Ali İhsan Ayar, Mehmet Bilir, Alparslan Özgül.

 

Denetleme Kurulu Asil – Selahattin Karasalkım, Av. Hidayet Demir, Alaattin Kılıç.

 

Sicil Kurulu Asil – Kemalettin Erkan, Aziz Baltacı, Mesut Ekici,

 

Disiplin Kurulu Asil – Hüseyin Demirel, Av. Erdal Demir, Süleyman Çalık.

 

Müze Kurulu Asil – Adnan Uzunkaya, Nami Kaya İşçioğlu, Talip Ercan.

 

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Delegesi Asil – Safter Eroğlu, M. Talat Karasakaloğlu, Atilla Sipahioğlu



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


02-07-2022 2702 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 498
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 473
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 475
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 403
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 430
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 391
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 476
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 456
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1070
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 925
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 786