Sağlam “Bizler Vatan Nöbetimizin Başındayız”

09-04-2021 1753 Yorum yok. Yorum Ekle

Geçtiğimiz günlerde darbe imalı bildiri yayınlayan amirallere Beykoz’daki STK’lardan tepki gecikmedi.


Eğitime Destek Platformu ve Milli İrade Platformu’nun Beykoz Meydanı’nda Cuma namazı sonrası gerçekleştirdiği ortak basın açıklamasını Eğitime Destek Platformu Beykoz Koordinatörü ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam okudu.


Aralarında Ensar Vakfı, Türkiye Diyanet Vakfı, İlim Yayma Vakfı, Türgev, İHH, Türk Kızılayı ve Yeşilay gibi Sivil Toplum Kuruluşlarının ortak basın açıklamasında “Bizler Vatan Nöbetimizin Başındayız” yazılı pankart açıldı.


Eğitime Destek Platformu Beykoz Koordinatörü Fatih Sağlamın gerçekleştirdiği basın açıklamasını orijinal haliyle okuyucularımıza aktarıyoruz.

Bizler Vatan Nöbetimizin Başındayız

Bu aziz millet, tarihin en organize ve en alçakça kalkışmalarına karşı yekvücut olup ayağa kalkmış,  kendisine biçilmek istenin kefeni yırtıp atmış, kendisini tarih sahnesinin dışına atmak isteyen dahili ve harici düşmanlarına bir daha asla unutamayacakları hezimetler yaşatmıştır.

15 Temmuz’da verilen dersi idrak etmekten uzak olanlar bir gece vakti toplanıp bu milletin iradesine karşı bildiri yayınlama cür’etine ve hadsizliğine kalkışmışlar!

Millet iradesine karşı hala bu gibi anti demokratik girişimlerden, darbe imalı bildirilerden, milletin kendilerine verdiği rütbeleri millete karşı kullanmaya kalkanlardan bir sonuç alabileceğini düşünenler varsa, onlara ve tüm uzantılarına karşı buradan ilan ediyoruz: Hodri meydan!

Milletimizin emrinde ve hizmetinde olmayı en yüksek rütbe, en büyük şeref ve şan kabul eden Sivil Toplum Kuruluşları olarak dün olduğu gibi bugünde vatan nöbetindeyiz.

Dahili ve harici bütün bedhahlar ve onların her türlü uzantıları bilmeliler ki, biz gerektiğinde “BİN gider BİR döneriz ama ZAFERLE döneriz.”

Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 




09-04-2021 1753 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

UNUTMAYALIM BEYKOZ’DAN BAŞKA BEYKOZ YOK

27-06-2025 Yorum yok. 541
Neyir Erkan Şişman

Dilsiz Özgürlük

27-06-2025 Yorum yok. 535
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

GÜÇLENMENİN YOLU...

27-06-2025 Yorum yok. 485
Hacı Arıcı

CEFAKAR ANNE, FEDAKAR BABA

27-06-2025 Yorum yok. 433
Cüneyt Pulant

Değerli dostlarım,

27-06-2025 Yorum yok. 592
Yaprak Akın

BELKİ BİR GÜN, NE ZAMAN BİLİNMEZ!!!!!

27-06-2025 Yorum yok. 466
Asım Özdemir

SPOR CAMİASINDA BEYKOZ’UN DEĞERİ İŞ BAŞINDA

15-06-2025 Yorum yok. 862
Kemal Efe Şişman "Konuk Yazar"

Bu Kalp Seni Unutur Mu?

30-05-2025 1 yorum. 2856
Erdal Uzuner

MÜLKİYET PROBLEMLERİ

30-05-2025 Yorum yok. 1662
Asiye Çakır

İNSAN İNSANA…

30-05-2025 Yorum yok. 652
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 1352