Beykoz Çankırılılar Derneği Sağlık Seminerlerine Devam Ediyor

22-02-2020 3518 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Çankırılar Derneği, farkındalığı oldukça yüksek olan seminerlerine devam ediyor.


Beykoz sivil toplum kuruluşları içerisinde gerçekleştirdiği etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Beykoz Çankırılılar Derneği, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde, “İşitme Kayıpları ve İşitme Cihazları Kullanımı” konulu seminer düzenledi.


Beykoz Çankırılılar Derneği Başkanı Bilal Karabacak ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen seminerin konuşmacısı İşitme Kayıpları ve İşitme Cihazları Uzmanı Ody. Emel Çetin oldu.


Beykoz Çankırılılar Derneği Başkanı Bilal Karabacak’ın açılış konuşması ile başlayan programda Karabacak misafirlerini selamlayarak “Biz Beykoz Çankırılılar Derneği olarak vatandaşların bilinçlenmesi adına bilgilendirici seminerlerimize devam ediyoruz. Seminerlerimizle bir tane vatandaşımıza dahi dokunabiliyorsak ne mutlu bize. Bugün bizleri kırmayarak seminer davetimizi kabul eden Emel İşitme Merkezi Sahibi, İşitme Kayıpları ve İşitme Cihazları Uzmanı Ody. Emel Çetin’e çok teşekkür ediyorum ve mikrofonu kendisine bırakıyorum.” şeklinde konuştu.


Çankırılılar Derneği Başkanı Bilal Karabacak’ın ardından Ody. Emel Çetin’in seminerine geçildi. Çetin, Beykoz’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sunumuna geçti. Ody. Emel Çetin akıcı sunumunun arasında güncel yaşamdan örnekler vererek semineri takip edenlerin konuyu daha iyi anlamalarını sağladı.


Sunumunun ardından izleyenlerden gelen soruları da cevaplayan Çetin, kulak sağlığının önemli olduğunu, rahatsızlıkların yabana atılmaması gerektiğini söyleyerek, kulağından sıkıntısı olan vatandaşların biran önce bir uzmana başvurmaları gerektiğinin altını çizdi.


Seminer sonunda Beykoz Çankırılılar Derneği Başkanı Bilal Karabacak Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Bülbül ile birlikte İşitme Kayıpları ve İşitme Cihazları Uzmanı Ody. Emel Çetin’e çiçek takdiminde bulundu. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından etkinlik son buldu. Semineri ilçe yerel basınından sadece Doğuş Haber takip etti. 



Fotoğraf Galerisi


22-02-2020 3518 Yorum yok. Yorum Ekle
Erdal Uzuner

YAZA SAVAŞLA GİRERKEN

03-07-2025 Yorum yok. 692
Ozan Derviş

UNUTMAYALIM BEYKOZ’DAN BAŞKA BEYKOZ YOK

27-06-2025 Yorum yok. 1004
Neyir Erkan Şişman

Dilsiz Özgürlük

27-06-2025 Yorum yok. 789
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

GÜÇLENMENİN YOLU...

27-06-2025 Yorum yok. 763
Hacı Arıcı

CEFAKAR ANNE, FEDAKAR BABA

27-06-2025 Yorum yok. 878
Cüneyt Pulant

Değerli dostlarım,

27-06-2025 Yorum yok. 732
Yaprak Akın

BELKİ BİR GÜN, NE ZAMAN BİLİNMEZ!!!!!

27-06-2025 Yorum yok. 652
Asım Özdemir

SPOR CAMİASINDA BEYKOZ’UN DEĞERİ İŞ BAŞINDA

15-06-2025 Yorum yok. 1294
Kemal Efe Şişman "Konuk Yazar"

Bu Kalp Seni Unutur Mu?

30-05-2025 1 yorum. 2898
Asiye Çakır

İNSAN İNSANA…

30-05-2025 Yorum yok. 681
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 1385