HALK EĞİTİMİ GENEL SERGİ İLE FİNAL YAPTI

19-06-2008 5404 1 yorum. Yorum Ekle

Beykoz’un birçok mahalle ve köyünde açmış olduğu çeşitli kursların sergi açılışlarını ve belge törenlerini geride bırakan Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü merkez binasında yaptığı genel sergi ile final yaptı.





Beykoz’un birçok mahalle ve köyünde açmış olduğu çeşitli kursların sergi açılışlarını ve belge törenlerini geride bırakan Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü merkez binasında yaptığı genel sergi ile final yaptı.



Tüm Öğretmenler ve Usta Öğreticilerin katıldığı final sergisinde kursiyerlerin hazırladığı ürünler davetlilerin beğenisine sunuldu.
Yapılan törene İl Halk Eğitimi Başkanı Abdullah Tanır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Kül, DSP Beykoz İlçe Başkanı Süha Pekip, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları ve Danışmanları, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Öğretmenler, Mahalle Muhtarları, Kursiyerler ve Yakınları katıldı.



Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Kül, yaptığı bilgilendirici konuşmasını dört ana noktada birleştirerek,



Türkiye Okuyor Kampanyası, Haydi Kızlar Okula Kampanyası, Açık İlköğretim ve Lise Öğrencilerinin Okuma Organizasyonunu sağlamak ve son olarak da Kültürel, Sosyal ve Mesleki Kurslar olduğunu açıkladı.
Mustafa Kül konuşmasının devamında dört ana noktada birleştirdiği çalışmalarının istatistiksel bilgilerini katılımcılarla paylaştı.



İstanbul İl Halk Eğitimi Başkanı Abdullah Tanır kendine has doğal konuşma üslubuyla, yaptığı konuşmada Halk Eğitimi Merkezlerinin çalışmalarının önemine değindi ve özellikle bayanlara bu kurslardan yararlanmalarını tavsiye etti.



Konuşmaların sonrasında Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Kursiyerlerinin ve Çiğdem İlköğretim Okulu Folklorcularının yapmış olduğu gösteriler ilgi ile izlendi.

Ağırlığı Beykozlu Öğretmenlerden oluşan, öğrenciler takviyeli folklor ekibinin gösterisi protokol dâhil olmak üzere tüm konukların ilgi odağı oldu. İl Halk Eğitimi Başkanı Abdullah Tanır Zeybek Ekibinin kadrosunu teker teker tebrik etti.


Hazırlanan muhteşem gösteri sonrasında protokolün açılış kurdelesini kesmesi ile sergi gezildi. Kursiyerlerden ve Öğretmenlerinden sergiye konulan ürünler hakkında bilgi alan protokol daha sonra kursiyerlerin hazırladığı özel ikram bölümüne geçtiler.

Çeşit zengini olan ikram sofrasından self servis yöntemi ile sergiye katılan herkes yararlandı.
Merkez Binada yapılan genel serginin bitiminde Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Kül, Protokol Konuklarını ve Halk Eğitim Merkezi Yöneticilerini Beykoz İsaklı köyünde bulunan Village Park Tesislerinde ağırladı. Beykoz Halk Eğitimi Merkezinin daha önceki kurslarından mezun olan kursiyerlerden de kadrosunda bulunan Village Park işletmesinin davetinde, Halk Eğitimciler doğa ile baş başa özel saatler geçirdiler.












19-06-2008 5404 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

mustafa kül 29-06-2008

teşekkürler doğuş haber

sergilerimizin ilk gününden itibaren bizimle birlikte olan en uzak köylere kadar zahmet edip gelen sonunda genel sergi haberiyle farkını ortaya koyan doğuş habere resimler ayrıntılar ve haberler için çok teşekkürler.Sergilerde emeği geçen idareci,öğretmen ve usta öğreticilere sonsuz teşekkürler,Ellerinize yüreğinize sağlık,

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 567
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1069
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 528
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 439
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 492
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 433
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 627
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 490
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1109
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 972
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 835