Beykoz’da Amatör Sporun Nabzı Kavacık’ta Tutuldu

08-11-2025 1104 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği (BİSK) aylık olağan toplantısını, Kavacık Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Toplantıda, ilçedeki spor kulüplerinin ulaşım ve malzeme sorunları masaya yatırıldı.

 

Başkanlığını İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) Genel Sekreteri Asım Özdemir’in yürüttüğü BİSK’in aylık toplantısı; Kavacık Spor Kulübü Başkanı Enes Kararmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Murat Yılmaz ve Ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

 

Toplantıya BİSK Başkanı Asım Özdemir, Spor Kulübü Başkanları, TFF Amatör Kurul Koordinatör Yardımcısı Coşkun Okur ve Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Vaner Pekin katıldı.

 

Kahvaltının ardından, BİSK Genel Sekreteri Adem Ünal’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, sırasıyla Enes Kararmaz ve Asım Özdemir katılımcıları selamladı.

 

Daha sonra söz alan Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Vaner Pekin, belediye olarak spor kulüplerinin taleplerini en kısa sürede sonuca ulaştırmak için itina ile çalıştıklarını belirtti.

 

Pekin, halen devam eden ulaşım sorununa ilişkin olarak Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel ve Spor Hizmetlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Burak Karaçam ile diğer birimlerinde desteğini alarak, birlikte çözüm arayışlarının sürdüğünü ifade etti.

 

Pekin, okulların tatile girmesiyle planlanan, Türkiye’de bir ilk olan Sporcu Gelişim Kampı’nın bu yıl ikincisinin düzenlendiğini hatırlatarak, 10–16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampta Beykoz’daki lisanslı sporculara yönelik antropometrik ve biomotor ölçümler, branş testleri, beslenme, spor psikolojisi ve performans seminerleri gibi zengin bir içerik sunacaklarını aktardı.

 

Ayrıca bu sezon itibariyle maç kayıtlarına başladıklarını da duyuran Pekin, hafta sonları gerçekleşen maçların görüntülerinin kayıt altına alınarak rapor halinde kulüplere teslim edildiğini, böylece sporcuların performanslarını en verimli şekilde geliştirme imkânı bulduklarını söyledi.

 

Pekin’in ardından söz alan TFF Amatör Kurul Koordinatör Yardımcısı Coşkun Okur, aynı zamanda Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı olarak amatör spor kulüplerinin yaşadığı sorunlara değindi.

 

İlçe basınından sadece Beykoz Doğuş Haber Gazetesi’nin takip ettiği toplantı, katılımcıların tek tek söz alarak görüşlerini bildirmesi ve çözüm önerilerini aktarmalarının devamında, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği,BİSK,Kavacık Spor Kulübü,Asım Özdemir

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


08-11-2025 1104 Yorum yok. Yorum Ekle
Neyir Erkan Şişman

Eski Yaralar, Yeni Umutlar

27-12-2025 Yorum yok. 900
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

KENDİNİ BİLMEK ÇOK ŞEYDİR...

27-12-2025 Yorum yok. 805
Asiye Çakır

BURUN KIVIRIRSAN DUVARA TOSLARSIN...

27-12-2025 Yorum yok. 621
Cüneyt Pulant

Sevdamız Beykoz

27-12-2025 Yorum yok. 947
Erdal Uzuner

AHLAKİ EROZYON

27-12-2025 Yorum yok. 616
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

2025 MİZAN VE BİLANÇOSU

27-12-2025 Yorum yok. 593
Hacı Arıcı

ÖMÜR SERMEYEMİZDEN BİR YIL DAHA GİTTİ

27-12-2025 Yorum yok. 682
Yaprak Akın

2 Kasa Kiraz’a 1 Daire Satacağız Neredeyse…

27-12-2025 Yorum yok. 689
Asım Özdemir

Huzur Toplantısı

07-11-2025 Yorum yok. 1516
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 6139